Šta je novo?

Acer n35?

dzonika

Slavan
Učlanjen(a)
04.12.2007
Poena
319
Dobih na poklon(!) Acer n35 gps pda uredjaj... :) Naravno polovan,ali sa jednom manom,i to ocigledno ne malom....
Nema punjac!!!! Dobih samo PDA sa olovkom i karticom bez ikakvih kablova.... Ekstra je lep,super je radio dok mu se nije ISTROSILA BATERIJA!!!!!
MOLIM,ALI MOLIM, SVAKOG KO ZNA (I NE ZNA) ISTA O TOME GDE SE MOGU KUPITI KABLOVI (PUNJAC ZA POCETAK,ITD...) DA MI POMOGNE... Ja zvao Acer-ovo predstavnistvo u Bg-u i rekose mi da ne rade sa pda-uredjajima....
STA DA RADIM.....
Nemojte mi samo reci da ga vratim ili da ga poklonim dalje..... :)
Hvala unapred.... i veliki POZZ svima

Puni se na 5V, sto ce reci moze i sa USB porta... e sad ono sto je tebi potrebno je adapter koji izgleda ovako nekako:
254089-001.jpg
znaci sa jedne strane je konektor koji ide u PDA a sa druge je obican okrugli dzek. Pretpostavljam da je nazalost tesko naci taj adapter :(.
prema pinouts.ru odgovara ti i adapter za neke druge PDA uredjaje...
mada uvek mozes i ovako nesto da napravis:

:D

btw. ova tema je trebala u PDA...

Poslednja izmena:
Cinji mi se,barem koliko sam ja razumeo sa onog tvog linka da za taj acerov pda odgovara punjac ili usb kabl sa raznih drugih acerovih pda uredjaja,ali problem je u tome sto uopste ne mogu da nadjem firmu kod nas koja se bavi prodajom bilo kog acerovog pda uredjaja.....
A sto se tice onog adaptera koji je neko napravio,direktno na usb,to bi bilo extra i dodam jos jedan usb produznu kabl od 3m i sve bi bilo super,ali NEMAM POJMA KAKO SE TO PRAVI!!!!!!!!!
A sto se tice teme,da u pravu si.....Izvinjavam se moderatorima,ako vas ne mrzi premestite je tamo....Jos jednom SORRY....
P.S. Miha,hvala puno!

na pinouts.ru pise da je konektor isti za:
# Asus MyPal A620 interface port and USB cable
# Asus MyPal A730, A716 USB sync cable
# Fujitsu-Siemens Pocket LOOX 620
# Fujitsu-Siemens Pocket LOOX N520, 720
# Acer N30, N35, N310, N311, N50

a sto se tice eksternog usb konektora (meni je to ruzno, pa zato nisam stavio link) je odavde (ako slabo ide Spanski, koristi translate.google.com)

Nazad
Vrh Dno