Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Ne znam koliko ti je to vazno ali moj surak ima sluzbeni laptop sa 2.8HT cpu-om i ja ti ne mogu opisati koliko je to bucno. KAo da si dva fena za kosu stavio na sto i radis....
Bez razmisljanja Ferrari. To je doduse stariji model, i nisam niti neki ljubitelj Acera, niti Ferrari-a, ali ovaj laptop je stvarno odlican... 700e bi bila neka realna cena.
Bez razmisljanja Ferrari. To je doduse stariji model, i nisam niti neki ljubitelj Acera, niti Ferrari-a, ali ovaj laptop je stvarno odlican... 700e bi bila neka realna cena.
Nisam siguran da li je bas ovaj gorepomenuti model, ali sam radio sat-dva na Acer Ferariju: najgora tastatura koju sam ikada video na notebooku! Za tako relativno skup notebook, to je nedopustivo. Krenes da kucas neki text, pa kada pogledas imas sta i da vidis - pola slova fali. Znaci neke tastere treba bas raspaliti da bi karakter bio prihvacen.