imam za sada neresiv problem. Laptop ACER Extensa 5210 ima kupovno instaliran neki Linux koji odlazi u tekstualni mod (kao nekada UNIX sto je bio) i nema graficki mod. Kada pokusam da instaliram WIN XP pokrene se ona standardna procedura ocitavanja itd. sve do trenutka kada treba da prikaze tabelu particija i da pita gde hocemo da instaliramo. E to ne pita nego kaze da nije pronadjen nijedan hard drajv i prekida instalaciju. Disk je Hitachi HTS541680J9SA00-(S1) i ja pretpostavljam da je problem sto je to neki SATA mobile i standardni XP ga ne prepoznaje. Cuo sam da treba podmetnuti neku disketu sa drajverima ali ne znam gde to mogu da skinem a i laptop nema mesto za flopi. Ima li resenja?
P.S. U SETUP-u nema nekih narocitih mogucnosti za podesavanja
Sa F2 ulazim u SETUP i imam samo Information-Main-Security-Boot-Exit i u svemu tome nigde nemam mogucnost da bilo sta promenim u vezi harda sem da li se sistem dize sa CD/DVD ili IDE0. :wall::crash:
P.S. U SETUP-u nema nekih narocitih mogucnosti za podesavanja
Sa F2 ulazim u SETUP i imam samo Information-Main-Security-Boot-Exit i u svemu tome nigde nemam mogucnost da bilo sta promenim u vezi harda sem da li se sistem dize sa CD/DVD ili IDE0. :wall::crash: