Siroce
Čuven
- Učlanjen(a)
- 14.10.2003
- Poena
- 619
Evo jedne zanimljive situacije. Pre nekoliko meseci ortakinja je uzela Acer Aspire One D255 (10" netbook) u Gigatronu i meni se svideo pa sam resio i sebi da uzmem jedan. Uzeo sam model sa hardom od 500GB (ortakinjin ima 320GB), medjutim primetio sam da na mom ne radi desni zvucnik, a na njenom radi. Danas iskopah da je Acer promenio specifikaciju na netu i da pise da su svi D255 modeli sa "mono" zvucnikom. Kada sam kupovao - na Gigatron sajtu je pisalo stereo zvucnici. Naravno, sad i tamo pise mono. Problem je sto se ja osecam prevarenim i sto ovo nije mono zvucnik, nego se cuje samo levi, znaci kad gledam film - sve sto se desava sa desne strane se ne cuje!
Jel ima neko ideju sta da radim? Stvarno ne mogu da verujem da toliko velika firma moze da dozvoli sebi da odjednom u modelu sa istom oznakom pocne da prodaje samo levi zvucnik u racunaru. Dodje mi da ga otvorim i sam ugradim zvucnik, ali to ne dolazi u obzir zbog gubitka garancije.
Pored ovoga, sad primetih da se i nalepnice sa serijskim brojem polako odlepljuju jer se netbook greje kao lud bas na njihovom mestu
Jel ima neko ideju sta da radim? Stvarno ne mogu da verujem da toliko velika firma moze da dozvoli sebi da odjednom u modelu sa istom oznakom pocne da prodaje samo levi zvucnik u racunaru. Dodje mi da ga otvorim i sam ugradim zvucnik, ali to ne dolazi u obzir zbog gubitka garancije.
Pored ovoga, sad primetih da se i nalepnice sa serijskim brojem polako odlepljuju jer se netbook greje kao lud bas na njihovom mestu