Generalno odlicna iskustva u poslednjih par godina, Acer se potrudio napravi dobar odnos cena/kvalitet i popravio znacajno pouzdanost - realno to je jedini nacin da se danas probijes na trzistu.
Tih masina V3 ima u vise razlicitih modela i velicina ekrana 15 i 17" - da me neko ispravi, al mislim da imaju varijante pocev od ovih dualcore, Bxxx procesora pa sve i7 u razlicitim kombinacijama.
Svuda je HM77 cipset pa samo menjaju procesore, hdd, ram. Taj tvoj model ima bolji FullHD 1920 IPS LED ekran koji odlicno izgleda u praksi. Baterija dobro drzi i ako je 17" i jak procesor daje
dobar balans (ako se malo potrudis oko podesavanja energije). Sve ostalo je na dobrom nivou, sem touchpada (generalno boljka) i meni se licno tastatura ne svidja jer je na meni bitnim mestima
zbudzena pa greskom pritisnem neke tastere kad kucam brzo. Kad ga malo opteretis cuje se vent onako ozbiljno pogotovu sa i7 i tom GT730m (mid range danas, Kepler, Optimus, malkice manja potrsonja).
Licno za te pare i mozda malo vise mozes da probas da nadjes eventualno nekog Asus-a ili Toshibu - cini mi se da je malo bolji kvalitet izrade u toj klasi iako su proc, ram i ostalo isti.