Šta je novo?

Acer Aspire V3-531G-Misljenja

Mussakah

Cenjen
Učlanjen(a)
23.07.2013
Poena
154
Zdravo! Nedavno sam kupio Acerov Aspire 531G, I voleo bih da znam da li cu na njemu moci da zaigram neke od dolazecih igara,barem na low rezoluciji, i kako ce se ponasati.

Ovo su mu specs:

Procesor Intel Pentium Dual Core B960 (Sandy Bridge) 2.2GHz (2MB L3 cache, 32nm)
Memorija 4GB DDR3 (2 slota, maksimalno 8GB SDRAM)
Hard disk 500GB SATA 5400rpm
Grafička kartica nVidia GeForce GT 630M 1GB
Ekran 15.6" LED HD 1366x768 WXGA
Optički uređaj DVD±RW Super Multi Dual Layer
Operativni sistem Windows 7

Ocekujem vasa misljenja! :)

pa bolje pitanje je sta igras i sta ocekujes...ako je samo low settings mozda ces i moci, s'obzirom da si vec kupio ostaje ti samo da isprobas kad se pojavi sta te interesuje

Mocice low-medium samo obrati paznju na grejanje , Acer laptopovi znaju da se greju dosta!

Cooler cu uskoro uzeti,a laptop nisam kupio primarno za igranje,ali sam hteo da vidim da li ce i to moci. :)

Inace, sad sam nasao ovaj model u Win Winu-u za mnogo vise od onoga koliko sam ja za njega dao. Opisuju ga kao "laptop računar veličine 15.6 inča odličnog kvaliteta i dizajna. Namenjen je širokom krugu korisnika omogućujuci igranje aktuelnih igara, multimedijalnu, kao i poslovnu primenu, zahvaljujući odličnom balansu cene i karakteristika." On je model od pre godinu dana, ako se ne varam. :smash: Mozda ovaj thread bude koristan nekome ko bude zeleo da ga kupi!

Vrh Dno