jabree
Slavan
- Učlanjen(a)
- 18.04.2007
- Poena
- 405
Moja oprema
- Tablet
- ne
- Mobilni telefon
- Xiaomi Note 8 pro
- Pametni uređaji
- najn
- Pristup internetu
- Optički internet
Kupio sam danas ovaj netbook, jos ne mogu da se naviknem na velicinu ekrana ali to mi je najmanji problem....
po ukljucenju video sam da ima win7 starter, koji je toliko osiromasen da mi se vide isplati da ga preinstaliram.....
Hdd od 160 gb je podeljen tako sto je 150 gb dodeljeno sedmici a ostalo za Android....
e sad pitanje....
- ako instaliram drugi operativni sistem dal gubim garanciju,
- hteo bi da uradim kopiju od ovog sistema, nesto kao image da vratim kasnije po potrebi, kako, s cime?
- na zvanicnom sajtu nema drajvera za ovaj model gde mogu da ih skinem?
- hteo bi da zadrzim android, ali da postojecu particiju na kojoj je wni7 podelim na 2 dela.... jednu od 30-40gb za sistem, ostalo za podatke.... partition manager znam, radio sam s njim, ali nece li slucajno da mi zezne sistemsku particiju?
- jel ubacivao neko xp, ne bih ubacivao sedmicu zbog nekih starijih programa i komponeni koje nemaju podrsku za win 7....
Znam da mnogo pitam ali, ko pita stidi se 5 minuta, a ko ne, ceo zivot
po ukljucenju video sam da ima win7 starter, koji je toliko osiromasen da mi se vide isplati da ga preinstaliram.....
Hdd od 160 gb je podeljen tako sto je 150 gb dodeljeno sedmici a ostalo za Android....
e sad pitanje....
- ako instaliram drugi operativni sistem dal gubim garanciju,
- hteo bi da uradim kopiju od ovog sistema, nesto kao image da vratim kasnije po potrebi, kako, s cime?
- na zvanicnom sajtu nema drajvera za ovaj model gde mogu da ih skinem?
- hteo bi da zadrzim android, ali da postojecu particiju na kojoj je wni7 podelim na 2 dela.... jednu od 30-40gb za sistem, ostalo za podatke.... partition manager znam, radio sam s njim, ali nece li slucajno da mi zezne sistemsku particiju?
- jel ubacivao neko xp, ne bih ubacivao sedmicu zbog nekih starijih programa i komponeni koje nemaju podrsku za win 7....
Znam da mnogo pitam ali, ko pita stidi se 5 minuta, a ko ne, ceo zivot