Šta je novo?

Acer Aspire One 721-148 ??

brancic

Slavan
Učlanjen(a)
30.03.2008
Poena
330
Da li je ovo trenutno najbolji netbook po odnosu cene i karakteristika ??? cena je negde oko 300e

Ekran
11.1" dijagonala
Opis ekrana
11.6 " WXGA LED Acer CineCrystal™ LCD Rezolucija ekrana : 1366x768
Procesor
AMD
Tip procesora
Tip procesora
Opis procesora
AMD Athlon™ II Neo K145 Brzina: 1.8 GHz, FSB: 2000MHz, Kes memorija:1MB L2
Chipset
AMD Chipset
Opis chipseta
AMD® M880G
Grafička karta
Integrisana
Opis grafičke karte
ATI Mobility Radeon HD 4225 sa dodeljene 384MB sistemske memorije podrska za HyperMemory tehnologiju (do 1919 MB totalne graficke memorije deljene koristeci HyperMemory tehnologiju sa 4 GB instalirane sistemske memorije)
Memorija
2GB
Opis memorije
2GB (2GB x 1) DDR3 1066 MHz SDRAM, 2 x SODIMM socket maksimalno 4GB SDRAM
Hard disk
500GB
Opis hard diska
Kapacitet : 500GB ,sertifikat : S.M.A.R.T. rotacija diska : 5,400 rpm

i ja tražim već neko vreme netbuk sa HDMI a da je 6-cell, i više ne mogu da čekam :) Poručio sam baš ovaj model za koji pitaš, i sutra bih (ako sve bude ok) trebao da ga kupim! Slučajno naleteh na ovaj post, jer baš pokušavam da nađem na netu nešto više o njemu, ali mi nikako ne ide.. Nije mi jasno, izgleda da ga ima samo kod nas i u rusiji?? Brine me jedino puštanje 1080p filmova, nema tako detaljnih specifikacija na sajtu ACER-a.. Javljam utiske kada ga malo isprobam..

Evo mene ponovo nazad, sa prvim utiscima ovog netbooka (a vlado ceo review ces moci da vidis i na forumu na kojem si i meni predlozio ovaj model ASUS-a :)). Elem, dosta kvalitetna izarda, tastatura bas, bas velika - bas kao prava. Minus bi bio sto nema YU tastaturu, ali sta da se radi.. Baterija oko 4-4,5 h, ali po meni i veliki minus - ne moze da pusta 1080p filmove??? znaci, kad ga nisam vratio pravo nazad u radnju.. :( Moracu jos malo da ga testiram sa filmovima, i da probam sa jos nekim plejerom, ali mi ne obecava, sa KMplayerom mi inace nikad nista nije ni secnulo na laptopu, a ovde nece nista ni da prikaze.. bedak.. Net radi savrseno, lagan je i lepo lezi - igre ne igram pa ti bas i ne bih mogao mnogo reci o tome..

Nazad
Vrh Dno