stoler
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.06.2007
- Poena
- 304
Kupio sam ovaj laptop iz naslova i hteo da stavim Windows8 koji sam do data stavio na jedno 5-6 računara i svugde radoi dobro. Sve je prošlo kako treba ali kada je došlo do poslednjeg podizanja sistema izbacio mi je neki ekran sa tužnim smajlijem i nekom porukom koju nisam tačno zapamtio ali kao nešto da ne može windows da radi itd...pokušao sam ponovo, narezao na DVD (pre toga sam preko usb-a) i ponovo stavio drugu verziju (x64) i opet ista priča...posle svega stavim Windows7 i sve prođe bez ikakvih problema!!! I evo ovo šaljem sa sedmice i laptop radi i ja sam zadovoljan ali ja bi osmicu ako može .... Ima li neko predstavu šta je u pitanju?
P.S. Probao sam i da update biosa ali instalirana mi je najnovija verzija tako da to nije imalo nikakvog efekta...
P.S. 2 Jedna od informacija koju sam dobio od lika koji se razume je da je najverovatnije u pitanju drajver za wi-fi i da pokušam njega da onemogućim u biosu,stavim sistem i drajver i ponovo omogućim ali tu je problem jer ništa nema u biosu što bi mi to omogućilo...
P.S. 3 A i trenutno u windows-u 7, wi-fi kartica i kada je konektovana i kada nije uvek svetli crvenim a ako kojim slučajem laptop ode u hibernaciju, posle toga nema šanse da se konektuje sve dok ne restarstujem, par puta odem na diagnose i tako....veoma frustrirajuće
Ajde ljudi pomagajte....