Šta je novo?

Acer Aspire E1-531?!

stoler

Slavan
Učlanjen(a)
04.06.2007
Poena
304
:mad::mad::mad:da počnem ovako ako mi vi ne pomognete ne znam ko bi mogao....pitao sam sve, čak i ovlašćenog servisera itd...i ništa

Kupio sam ovaj laptop iz naslova i hteo da stavim Windows8 koji sam do data stavio na jedno 5-6 računara i svugde radoi dobro. Sve je prošlo kako treba ali kada je došlo do poslednjeg podizanja sistema izbacio mi je neki ekran sa tužnim smajlijem i nekom porukom koju nisam tačno zapamtio ali kao nešto da ne može windows da radi itd...pokušao sam ponovo, narezao na DVD (pre toga sam preko usb-a) i ponovo stavio drugu verziju (x64) i opet ista priča...posle svega stavim Windows7 i sve prođe bez ikakvih problema!!! I evo ovo šaljem sa sedmice i laptop radi i ja sam zadovoljan ali ja bi osmicu ako može .... Ima li neko predstavu šta je u pitanju?

P.S. Probao sam i da update biosa ali instalirana mi je najnovija verzija tako da to nije imalo nikakvog efekta...
P.S. 2 Jedna od informacija koju sam dobio od lika koji se razume je da je najverovatnije u pitanju drajver za wi-fi i da pokušam njega da onemogućim u biosu,stavim sistem i drajver i ponovo omogućim ali tu je problem jer ništa nema u biosu što bi mi to omogućilo...
P.S. 3 A i trenutno u windows-u 7, wi-fi kartica i kada je konektovana i kada nije uvek svetli crvenim a ako kojim slučajem laptop ode u hibernaciju, posle toga nema šanse da se konektuje sve dok ne restarstujem, par puta odem na diagnose i tako....veoma frustrirajuće

Ajde ljudi pomagajte....

Stole ajd da ne bude ovo doktore boli me tu negde malo gore levo od srca al kad popijem rakiju sve prodje, slikaj lepo ili zapisi sta
ti izbacuje pa da krenemo od toga..

Jel mozes da mi posaljes dump fajlove da vidim na sta referencira problem. Mozes da ih aploadujes na neki drajv pa posalji link.
Nacices ih na c:\windows\minidump\. Jel imas antivirus?

Ne mogu to da nađem....inače da li misliš da to nađem vamo u win7? Ako može neko detaljnije objašnjenje...

Što se tiče antivirusa samo microsoft-ov onaj....

Koji ti tacno fajl izbaci kad pise Driver IRQL not less or equal ne vidi se na slici mutno je?

Čisto da odgovorim ako nekome zatreba...
Problem je jedino što Win 8 treba biti instaliran u UEFI modu, a Win 7 u Legacy modu :) a ja to nisam uradio...pozdrav

Nazad
Vrh Dno