Šta je novo?

Acer Aspire E1-522

djoxas

Cenjen
Učlanjen(a)
16.03.2011
Poena
180
Pozdrav, juce mi stigao pomenuti notebook na koji sam trebao da podignem sistem.Uz mnogo muka sam uspeo medjutim tek kad je sve bilo zavrseno sam primetio da mi hardverski problem zadaje teske muke. Jednosavno receno, pri prvom ukljucivanju u biosu hard disk ne postoji.Izlaskom iz biosa preko F10 tastera i posle restarta ii ponovnim ulaskom hard disk je prepoznat i sistem se potom normalno podize i nema nikakvih smetnji u radu. HDD proveren u Sentinelu i sve je ok ( health 100%, temp. 27C), restartom sistema nema problema sa boot-om.Iskljucivanjem notebooka i ponovnim paljenjem posle par sekundi nema problema, Kada ga iskljucim i ostavim na 5 minuta i ponovo ukljucim opet ne vidi hdd.Podesavanja u biosu menjana sa ide na ahci, na boot sekciju sa uefi na legacy ne daju drugacije rezultate. Skinuo sam novi bios sa maticnog sajta, verziju 2.6 osvezio bios i nema nikakvih promena. Da li se neko susretao sa ovakvim problemom? Notebook ide na reklamaciju ali mene ipak zanima sta bi mogao biti problem.

Nazad
Vrh Dno