Šta je novo?

Acer Aspire 7520 problem!

mickotomic87

Cenjen
Učlanjen(a)
31.08.2010
Poena
159
Sta je u pitanju? Naime u naslovu navedeni laptop nece da upali. Kad pritisnem dugme za paljenje nista se ne desava, samo treperi zelena lampica od dvd-roma i zelena od paljenja (treperi zeleno dugme za paljenje)! Da li je neko imao iskustva sa ovim ranije, sta moze da bude?? Ja sumnjam na to da je maticna riknula...

Može biti i memorija , izvadi jednu ako imaš dve , prvo ostavi na ploči samu ovu prvu pa onda drugu da bi provalio koja je otišla , probaj i drugi procesor ali isti kao što imaš , ako ne znaš da skidaš onda nosi u servis! A što ti kažeš može biti i ploča kao i grafička , ajde za početak proveri memoriju!

Nije memorija, sad provjerio... Osim ako nisu kojom slucajnoscu oba modula riknula!! 🙁

Igleda da je ploca procitaj komentare korisnika tog laptopa http://www.itsvet.com/proizvod/acer...w-17.0''-wxga+-winvhp/comp_comp_laptop/3/1157

rok trajanja je izgleda ograničen
Pokazao se, bar za mene, vrlo loše. Naime, počeo je posle dve godine da se povremeno isključuje sam od sebe, da bi zatim povremeno radio, povremeno ne, i na kraju potpuno prestao da radi. Posle tri godine on više ne radi, a u servisu kažu da je problem u matičnoj ploči i da ne može da se popravlja sem da se matična ploča menja. U servisu kažu da nije jedini sa ovim problemom i da su se već više puta susreli sa ovim modelom i da je po ovom pitanju dosta problematičan.

Nazad
Vrh Dno