Šta je novo?

Acer Aspire 6920G-6A2G25Mn

Ivan I.

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
28.12.2005
Poena
510
Poslednja izmena:
Uzeo sam danas Acer Aspire 6920G-6A2G25Mn za 61000din. Veoma sam prjatno iznenadjen modelom. Pitao sam na forumu na nekoliko mesta za HDMI da li prenosi i zvuk i sliku da odgovorim : prenosi i zvuk i sliku 8)
CineDash moram da pohvalim, odlicna stvar kao i skener otiska prsta - mozete podesiti kada se pali laptop ili za neki program ili pesmu ... bilo sta da se aktivira samo ukoliko prepozna vas otisak prsta, dobra stvar, zbogom passwordi :mrgreen:

Ja sam takodjer hteo da uzmem Acera ali 6935G verziju sa jacom grafickom i jos nekim stvarima ali nikako da se pojavi kod nas tako da sam na kraju uzeo Toshiba Qosmio f50-108 i nisam se pokajao hvala bogu, mada mi je stari laptop bio Acer pa sam hteo i novi da bude, ali sta da radim :(

Ја сам у мају умало купио Acer Aspire 6920G-6A2G25Mn (модел је стварно феноменалан), али сам одустао јер је ипак у питању класична замена за десктоп, а мени ипак треба већа мобилност тако да сам одустао због тежине и величине модела.

Ja sam takodjer hteo da uzmem Acera ali 6935G verziju sa jacom grafickom i jos nekim stvarima ali nikako da se pojavi kod nas tako da sam na kraju uzeo Toshiba Qosmio f50-108 i nisam se pokajao hvala bogu, mada mi je stari laptop bio Acer pa sam hteo i novi da bude, ali sta da radim :(

Kako nema http://www.pcpractic.rs/product.php?id=2107
U njihovoj radnji kod bogoslovije imas izlozeno bar 30 modela laptopa medju kojima su i ova dva.
Malo je falilo da uzmem njega ali posto bih dao vise 16000din a zavrsavao isti posao kao i ovaj u poslednjem momentu se saberem i uzmem ovaj.

Necu vise da gledam kablove i izbacio sam desktop a ovo ce sluziti u te svrhe. Nije mobilan za nosanje zbog tezine, mozda nekom i jeste ...
Realan test http://www.bench-market.com/print.php?sid=15734
Zvucnici su fenomenalni (u to sam pomalo bio skeptican da mogu tako kvalitetni da budu). Dodatni Cooler Master da se uzima i stavlja ispod laptopa stvarno nije potreban, posle visecasovnog maltretiranja koje se sastoji od gledanja filmova, isprobavanja, instaliranja, surfovanja, rezanja dvd, ponovo gledanje filma ali u 1080P (podrzava full HD 1080p) i jedva da je mlaka leva strana, desna ni mlaka da se oseti!
Odlican ekran, kamera vga 640x480 je kristalno jasna, prepoznavanje otiska prsta radi bez greske, baterija na High performance sa gledanjem filma izdrzi 02h 05min (nisam testirao mod Power saver i Balanced tako da ne znam koliko na njima izgura baterija), tastatura udobna i prijatna za kucanje... Dolazi sa Vistom, kada se pali prvi put podize se OS... kada se podigne OS posle prvog restarta zatrazo je 2DVD da nareze Recoveru diskove i tako dobijete licenciranu vistu (vista leti na njemu, ne radi ni jedna verzija nera 6, ako neko zna neku verziju nera 6 koja radi na visti bio bih zahvalan ako bi mi javio na PM mada koliko vidim ne radi ni jedna).

Mislim da sam već jednom negde rekao da je 6935 naslednik 6920, a ne 6930. Tj, 6930 nema cinedash, i izgleda donekle drugačije, više kao 6530. Aspire 6935 koliko ja znam nije moguće kupiti u Srbiji još uvek, malo je paprena cena...

NTI Media Maker

(vista leti na njemu, ne radi ni jedna verzija nera 6, ako neko zna neku verziju nera 6 koja radi na visti bio bih zahvalan ako bi mi javio na PM mada koliko vidim ne radi ni jedna).
Ради Nero 8 без проблема.

А и шта ће ти. Мислим да си добио на лаптопу NTI Media Maker :smash:.

Da ja sam mislio na 6935 a ne na 6930 koji nema CineDash konzolu u sebi :(

Ali nema veze, Toshiba Qosmio f50-108 je i vise nego zamenila potrebu za datim Acer modelom (jaca je u svakom pogledu za slicne pare).

Rade sve verzije nera posle 6 tj. od v7 pa nadalje al one nisu to to kao v6, kasnije sam tek video za sta je NTI Media Maker 8 koj je veoma funkcionalan tako da cu njega koristiti.

@Woogley[MTS] moja greska, pogresan kodel.

Nazad
Vrh Dno