Šta je novo?

acer aspire 5520g-6a2g16mi

Bojan1984

Slavan
Učlanjen(a)
03.11.2007
Poena
304
u planu da uzmem ovaj laptop.
Procesor AMD Athlon64 X2 Dual-Core 1.8GHz
Memorija 2048MB DDR2 667MHz
HDD 160GB SATA 5400rpm
Monitor 15.4" WXGA 1280x800 Crystal Brite
Grafička karta nVidia GeForce 8400 128MB DirectX10
CD/DVD DVD RW Dual Layer
Zvučna karta 16-bit Sound Card
Zvučnici Stereo Speakers
Modem V.92 56k Fax Modem
Mrežna karta 10/100/1000 Gigabit Lan
Wireless 802.11b/g

e sada cuo sam da ima problema da se natera da ovaj lap radi pod winowsom XP,meni dolazi sa vistom.Problem je sata disk.DA li se moze resiti i kako.
I generalno sta mislite o ovom lapu.Najvise mi treba zbog neta, i mobilnosti,a od igrica posto sam ljubitelj voznji jedino N4S Carbon.Hoce li raditi ok.Pozzz

Laptop ko laptop radice OK...

Mozda si ipak mogao da pucas na neki intel core2duo varijantu sa nekom zasebnom grafikom (zasebnim cipom na poloci)...

Ne vidim da bi imao ikakvih problema da radi sa XP-om....ako u bios-u ima da sata kontroler radi u native modu onda ce instalacija da ide skroz glatko (kod mene mislim da po default-u radi u native modu), ako pak ne onda imas nlite program sa kojim integrises sata drajver u instalaciju WindowsXP-a, posto floppy verovarno nemas (kao ni 98% laptop-ova danas).....

Sto se tice same "molinosti", ne znam kako se AMD ponasa u danasnje vreme...nisam bas imao mnogo dodira s obzirom da kod mene u firmi su svi na intel platformama (Intel M, Core2Duo, i poneki Celeron M)...

:wave:

imas 2gb rama, vista će ti raditi svejedno ok,
acer i amd kombinacija alternative, ali opet mislim da u ekono klasi možeš postići da izguraš igre i programe koje si hteo.

za zahteve koje si naveo, radiće ok.

Poslednja izmena:
e jos neshto,instalirao sam win XP,,jedino imam problem oko bluetooth-a.Izgleda da mu ne odgovaraju oni neoficijalni drajveri za sajta.Jel imao neko slican problem,koje je resenje,ili treba da se ukljuci negde.Instalirfao sam drajvere ali mi kaze da nema bluetooth uredjaja.
Pozzzz

e jos neshto,instalirao sam win XP,,jedino imam problem oko bluetooth-a.Izgleda da mu ne odgovaraju oni neoficijalni drajveri za sajta.Jel imao neko slican problem,koje je resenje,ili treba da se ukljuci negde.Instalirfao sam drajvere ali mi kaze da nema bluetooth uredjaja.
Pozzzz
ajde molim te dal link ili mi opisi gde si skinio drivere za XP ja se ubih od trazenja, ali ne mogu da nadjem

Hvala

Nazad
Vrh Dno