VEEEEEELIKI problem sa pomenutim laptopom (ACER ASPIRE 5100). Vertical stripes, 2xclick sound (vervatno iz harda) - tj. ZAMRZNE. U prvih godinu dana se to desilo svega 2 puta. Odmori 10ak min i onda sve ok. U poslednje vreme to se bas ustalilo :banana:. Znaci sve hiren's 8.5 dijagnostike prodje, live linux sljka super (tek kad se ukloni hard, a ako hard ostane, pada i Linux tj. vertical stripes yadda, yadda, yadda...). Ako je "hladan" sve super sljaka satic i kusur, kad zakuca, ponovo dize sis ali ubrzo se ponovo desava isto. Hard je takodje testiran i radi, flet znam da nije, do opterecenja sistema izgleda nije, niti se pregreva (gruvao sam MostWanted do iznemoglosti (ako je to ikako merodavno) posto sam prvo sumnjao u ATIjevo "cedo" da bi zakucao pola H kasnije u AIMP-u pustajuci pesmu... :wall: ) Valjda kontroler na ploci, valjda ovo, valjda ono... Znaci ja nemam predstave jer je moje iskustvo sa notebookovima veoma taaaaaaanko. Poslat je u servis jer ja stvarno ne znam sta da mu vise radim. Jedino me kopka to sto zelim da ZNAM sta mu je posto se ovi iz servisa jos ne javljaju... Ako IKO ima IKAKAV savet ili slicno iskustvo - PLEASE HELP! Any help or advice is welcome... Svako dobro.