Šta je novo?

Acer aspire 5100 tastatura, miš, usb problem

Peja1971

Cenjen
Učlanjen(a)
18.01.2011
Poena
154
Pozdrav,

Imam acer aspire 5100 kome je otkazala tastatura, muse pad i usb. Problem je nastao posle uključivanja usb miša u levi usb port. Kompjuter je kao nov i zao mi je da ga otpišem, na forumima sam našao da im je to mana i da im crkava nešto na mb.kao jedino rešenje koje se navodi je zamena matične ploče a kao alternativno rešenje je kupovina pcmci usb kartice.
Ima li ko iskustva sa ovim problemom? Dali je izvodljivo na ponovima pcmci kartice prona
ći-povezati usb hub?

Izvinjavam se za grešku u postavljanju teme, molim moderatora da post premesti u forum “servis “

Poslednja izmena:
pozdrav,

ako zelite da prodate tu maticnu plocu koja je pokvarena javite mi se
na e-mail: dennydjs(at)gmail.com
ili pp-om.hvala

vec rekoh da ne bih da ga rashodujem.

Dali PCMCIA kartice sa 4 usb porta zahtevaju instalaciju drajvera i neki klik misem-tastaturom da bi se pustile u rad ili su plug&play?
Ima li neko pa jos i da je voljan da proba na xp sp2? -posto mi je on instaliran

vec rekoh da ne bih da ga rashodujem.

Dali PCMCIA kartice sa 4 usb porta zahtevaju instalaciju drajvera i neki klik misem-tastaturom da bi se pustile u rad ili su plug&play?
Ima li neko pa jos i da je voljan da proba na xp sp2? -posto mi je on instaliran

Zar niko nema karticu?

@Peja1971

Problem je sa kamericom koja se rotira. Neko se poigra pa okrene koji krug vise i pokida kablove tj naparvi kratak spoj i ode kontroler za USB.

Vrh Dno