Šta je novo?

ACER Aspire 4752G

BoxedIn

Slavan
Učlanjen(a)
10.11.2005
Poena
301
Pozdrav!
Može li pomoć ako neko ima iskustva iz prve ruke sa ovim laptopom? Interesuje me opšti utisak, najviše tastatura, tačped, baterija... Hardverski mi izgleda pristojno izbalansiran.
Ako neko ima savet za bolju kupovinu (uz nekih 50-60 evra margine), dobrodošao je. Stim što preferiram 12-14 inča, ne bežim ni od većih ekrana mnogo ali mi je 1366 x 768 piksela premalo na >=15", a i ako bi bio veći ekran voleo bih onda i da odigram neku igru na tom računaru (recimo The Saboteur, GTA4... ništa preterano novo).
Hvala unapred!

pazi mozes da pazaris dobar acer za te pare. ima dosta varijanti za 48k, mislim, i to sa 540 grafikom, i to ti je najpametnije da juris, procesori su fakticki isti, nema tu nikakve razlike, ali 540m je ono sto ce ti uciniti da komp bolje, radi, i moci ces da igras igrice koje zelis, i to zadovoljnije.

Ono što je meni bitno je da mi je laptop udoban za rad, ergonomičan ;) je li. Dobra tastatura, Synaptics tačped (Alps i Elantech još nisam sreo upotrebljiv, čak i pointing stick mi je mnogo bolja varijanta od lošeg tačpeda, a miša mrzim da vucaram sa sobom i često nemam podlogu na kojoj bi miš radio), autonomija i malo veća rezolucija (poslednjih 6-7 godina sam korisitio 14" sa 1400x1050 piksela, sada kuckam na ženinom 15,4" Pavilion-u sa 1280x800 i nisam baš zadovoljan, ali već na 13-14 inča mi je to sasvim O.K.). Retko, volim da odigram neku igru. U 90% slučajeva radila bi mi i integrisana grafika, ipak procesor i memoriju volim da imam jer se često igram sa virtuelnim mašinama.
Kakve su inače generalno tastature i tačpedi na Aspire modelima, retko sam se uopšte sretao sa Acer laptopovima?
Voleo bih da koliko toliko suzim izbor na laptop-dva-tri, pa da pronađem u Beogradu ko ih ima i da pogledam lično. Kod mene u kojoj god sam prodavnici bio, svi su raspoloženi da naruče bilo koju mašinu ako, naravno, sigurno kupujem, a opet mi se ne naručuje ništa dok ne probam.

Nazad
Vrh Dno