Šta je novo?

Acer Aspire 3750ZG 13.3" ?

potatoe

Slavan
Učlanjen(a)
21.05.2007
Poena
330
Moja oprema  
Laptop
poslovni
Tablet
haha
Mobilni telefon
Xiaomi
Pristup internetu
  1. Optički internet
Vidim pojavio se neki Acer Aspire 3750ZG 13.3", intel DC B950 / 2GB / 500GB / GT 520M 1GB / GLAN / BT / HDMI / USB 3.0 za veoma povoljnih 340e samo što ne nalazim ništa o njemu po netu, bezuspešno sam tražio neki review ili lična iskustva.

Na papiru mi deluje kao mnogo dobra kupovina, ali bez ličnih iskustva i testova baterije mi je malo frka kupiti. Inače pre nego što sam ovo našao u planu sam imao Lenovo ideapad S205 sa E450 koji je u međuvremenu nestao sa tržišta.

da li neko zna nešto o njemu osim specifikacija na papiru? možda se vodi pod drugim modelom u inostranstvu pa zato ne nalazim review?

Poslednja izmena:
hmm Lenovo E320 43000-44000din a možda i više, Aspire 3750 37400din, mislim da se mala razlika između njih (u korist Lenovo) ne isplati dodatnog novca.

Ali nebitno, tek sam otkrio postojanje ovih laptop-a sa intel B950/960 koji su mnogo brži od Fusion-a a relativno slične cene, i uklapa mi se u mali+laki+jeftin model koji mi treba, možda uzmem ovaj 3750 pa javljam utiske.

Odlicni su laptopovi sa tim procesorom po pitanju autonomije,jos ako imas i optimus resenje sa nvidija grafikom,imas oko 4 sata rada sigurno na bateriji. Samo mi je cudno sto za te novce ide smao 2gb rama,valjalo bi dokupiti u startu.

A za sta bi ga koristio? Pazljivo sa novijim modelima Acera, i ja ga imam,ovaj da budem tacan http://pcpractic.rs/proizvodi/laptop/7753-acer-as5755g-2334g50mnrs-red-lx.rrs0c.032 i imam problema sa njim,izgleda da mu je hladjenje dosta lose odradjeno pa se gasi i posle nepunih pola sata igranja,i to malo starijih igara (BM AA, GTA 4..). Ako ides sa pretpostavkom da su slicni modeli,i da su oba relativno nova,onda je moguce sve, ja nista nebih kupovao dok se dobro me raspitam,da kasnije nebi bilo :wall: ;)

Vrh Dno