Šta je novo?

ACER Aspire 3022WLMi / Mišljenje /

alekssBGD

Slavan
Učlanjen(a)
20.07.2005
Poena
319
Rekao bih da je ACER Aspire 3022WLMI iz nepoznatog razloga zapostavljen laptop na našem tržištu. Po mom skromnom mišljenju, ovaj laptop se u svojoj klasi /cenovnoj/ od konkurencije izdvaja kvalitetom, lepotom, i kvalitetom. Čudi me stoga da o njemu niko nije ništa napisao do sada. Evo konfiguracije:

ACER Aspire 3022 WLMi

Mobile AMD Sempron™ processor 2800+ (25W)
ATI RADEON® XPRESS 200M chipset
512MB (2x256), 15.4''WXGA Acer CrystalBrite 1280x800
ATI MOBILITY™ RADEON® X600/64 MB
60GB, DVD-RW Dual DL
WLAN 802.11b/g, 1xFirewire, 4xUSB2.0
1xIR, 6-in-1 cardreader, TV-Out
3.07 kg, 3-hour battery life, XP Home

Maloprodajna cena je oko 1050 EU /sa PDV/ i zavisi od radnje do radnje. Probao sam ga u radu, VRLO VRLO sam zadovoljan. Ima li nekog sa sličnim ili drugačijim iskustvima?

pozdrav,

undefined
Pa, evo, ja cekam da neko zapocne pricu o Acer Aspire 3022 WLMi. Slazem se (kao i uvek) sa AlekssBGD-om kada je u pitanju Acer. Imam ga vec nekoliko meseci i do sada nisam imala nikakvih problema. Ono sto je mene (kao osobu zenskog pola) fasciniralo je svakako dizajn, medjutim, i sve ostalo sto se vodi pod Hardware se za sada pokazalo kao ok. Ukoliko kupujete ovaj laptop, imacete jednu solidnu konfiguraciju, FANCY dizajn i pristupacnu cenu. Zvucim kao PR neke prodavnice racunarske opreme? Hmmm. Mozda, ali je lap top zaista sjajan :crash:

Nazad
Vrh Dno