Šta je novo?

ACER Aspire 1700 upgrade???

miligor

Čuven
Učlanjen(a)
06.02.2004
Poena
620
Imam mogucnost da kupim ovaj tenk-book, ali bi se to desilo samo u slucaju da mu je moguce ugraditi graficku. Ima li neko iskustva sa ovim lapom? P4 2.66 Mhz, SIS 650 chipset sa integrisanom grafikom, HDD 80-7200, 512 RAM... Steta bi bilo ako ne moze (a neki tvrde da moze) da se ugradi kakav GeForceGo... E, da, gde moze da se nabave Go graficke za lap-top?

Aspire 1703SC

Sad znam tacnu oznaku, i prema podacima sa sajta proizvodjaca spominje se da je moguca naknadna ugradnja GeForce4 Go448, a "uskoro" stizu "nove" Go5200 i Go5600 (situacija iz 2003). E, sad ja sam bacio oko na Go5700 i ATI M9700. Ako ima kakvih iskustava, kazujte PLZ!

Post br.2 u ovom thread-u kazuje sve.
Skoro sam imao laptop kome je crkla FX5600 grafika, koja je
zamenjiva.Naci graficku je skoro pa nemoguca misija, ili u drugom
slucaju ako se i desi da je pronadjes ..... "pa to je preskupo"

miligor je napisao(la):
Sad znam tacnu oznaku, i prema podacima sa sajta proizvodjaca spominje se da je moguca naknadna ugradnja GeForce4 Go448, a "uskoro" stizu "nove" Go5200 i Go5600 (situacija iz 2003). E, sad ja sam bacio oko na Go5700 i ATI M9700. Ako ima kakvih iskustava, kazujte PLZ!

Mogu da ti potpisem da u Srbiji retko ko moze da ti pomogne po tom pitanju. Generalno sve to sto si ti rekao je moguce, ali moguce ako si sysetm builder i mozes da saljes OEM narudzbine. Ne postoje te kartice u slobodnoj prodaji i retail pakovanju.

Pogledaj http://www.notebookforums.com/, to je forum koji prati dosta firmi koji rade custom notebooke, do skoro je firma PC Torque imala Acer u ponudi, a znam da su oni izlazili u susret i pomagali ljudima za upgrade.

Ja sam se raspitivao za slicne upgrade, u firmi imamo 15-tak ECS 16" noteboka, ali nazalost u nasem slucaju grafika je integrisana.

upgrade laptopa se cak i na zapadu slabo isplati, osim varijanti dodavanja memorije, veceg harda dvd rezaca. mislim da to moze bas mnogo da kosta u odnodu na to koliko bi se dobilo.;)

Nazad
Vrh Dno