Šta je novo?

acer 7730 ili msi gx701

I Acer ima Vistu Business, a MSI DOS. To ti je cca 100 EUR ...

znam, al ta vista meni slabo znaci... bitan mi je kvalitet, koji bi racunar trebao duze da mi traje...

hmm da to i mene zanima, za msi niko ziv nezna nista a svi ga kupili:(

malo sam sad gledao kako se krecu cene u Nemackoj... tamo MSI ne postoji... nigde nisam nasao podatke ni o jednom jedinom MSI racunaru... veceras sam pustio SMS burazeru pa ce sutra da doe da baci pogled, inace kod njih se Acer dosta visoko kotira...

skoro je kod mene u radnji bio lik, i vidim nosi MSI reko javi mi utiske, i nista... nije se javio.. :(

anyway sutra popodne idem da uzimam komp... pa bi bilo dobro do tad da vidim sta cu

Ne videh ni za jedan ni za drugi koja im je grafika !!

Acer sa Core2Duo T5870 (2GHz/2MB/800FSB) i GeForce 9300-256MB
vs
MSI sa Core2 Duo T9300 (2.5GHz/6MB/800FSB) i Geforce 9600M GT DDR3 512MB

Posto coveku OS nije bitan pobednik je ocigledan. Naravno pre kupovine proveriti tacnu specifikaciju oba laptopa. ;)

Tek sada vidim http://www.bench-market.com/forum/showthread.php?t=178814. Decko je uzeo MSI. To je brzina...24 sata.

Poslednja izmena:
Super je kad se na brzinu čovek odluči, ali ponekad se tako i preskoči neka još zanimljivija ponuda:

PO ceni od nepunih 67000 din (sa PDV-om) mogao je da kupi i ovo:

ACER Aspire 7730G-583G25Mn

• Intel core2Duo T5800 (2GHz/2MB/800FSB), Intel PM45 chipset
  • Memorija 3GB DDRII (2+1GB)
  • HDD 250GB SATAII (5400rpm), DVD-RW DL
  • nVidia GeForce 9600GT 512MB GDDR3 DirectX10 OpenEXR
  • 17 inch WXGA+ 1440x900 high brightness (220nit) Acer crystalBrite
  • HDMI, 5-in-1 card reader, 4xUSB 2.0, EasyPort connector for docking station
  • Expresscard, VGA port, Gigabit LAN, modem
  • WLAN Intel WiFi Link 5100 802.11a/b/g/Draft-N
  • Dolby-optimized surround sound system + subwoofer, True 5.1 surround sound output, S/PDIF Built-in microphone, crystalEye Webcam
  • 6 cell battery up to 2:30h life, EnergyStar 4.0 computer
  • Full size keyboard with numeric keypad
  • tezina: 3.8kg boja: crna, garancija 1 godina

Poslednja izmena:
Bilo kako bilo decko je vec pazario lap. Mada ja volim Acer... pogotovo svoj. :d

Acer je super.. bar ima super dizajn... ja sam se bas dugo vremena premisljao, i iskreno, hteo sam da uzmem 8930, medjutim, nisam mogao da se uklopim u cenu...

Nazad
Vrh Dno