Obracao sam se siroj javnosti vise puta po pitanju ovog racunara i nadam se da ce ovo da bude poslednji. Naime, opste je poznato da ima integrisanu graficku i tek mi je pre dva dana postalo jasno zasto mi se vecina forumasa smejala kad sam ih pitao za opciju menjanja maticne ploce i ugradjivanja neke sa neintegrisanom grafickom. O cemu se radi? Odneo sam racunar u ovlasceni servis za Acer i ostavio na pregled. Javili su mi se nakon dva dana sa saopstenjem da je na racunaru otisla maticna i da ce mi,naravno ak o ja to zelim, ugraditi novu za 30 000 din ili 3*10^4 din. na moje pitanje da mi malo pojasne situciju rekli su da sve ostale komponente(procesori, hdd,ram)
prolaze sve hardverske testove ali da ga maticna ne prolazi jer ne prepoznaje dvd rom.
kako mi ne pada na pamet da im dajem te pare za popravku jer za iste mogu da mu kupim 3 godine mladjeg brata blizanca
znima me da li je neko do sada iamao slican problem i da se posle toga odlucio da proda racunar kao pokvaren i koliko je u tom slucaju moguce dobiti para kao i da li da li znate za neko mesto gde se navedena transakcija moze obaviti?
prolaze sve hardverske testove ali da ga maticna ne prolazi jer ne prepoznaje dvd rom.
kako mi ne pada na pamet da im dajem te pare za popravku jer za iste mogu da mu kupim 3 godine mladjeg brata blizanca