Šta je novo?

ACDSee Pro 3

SomiKnight

Čuven
Učlanjen(a)
09.06.2005
Poena
645
Verovatno ste primetili izasao je novi ACDSee Pro. Odmah sto se da primetiti je da je interfejs promenjen, i posto se u zadnje vreme bakcem oko organizacije slika probao sam i lightroom, ova nova verzija ACDSee-ja ima slican interfejs, tj deluje mi da ima isti workflow, tabovi manage, view, process, dosta slicno lightroom-u.

E sad jedno pitanje za iskusne ACDSee-ovce, program je dosta brzi od lightroom-a, kao i ima mogucnost pregleda slika, medjutim ja sam resio da sve slike razvrstam po godinama, mesecima i danima po folderima sto sam i uradio. Meni jedino fali u ACDSee da kad u Folders tabu kliknem na folder nekog meseca, da mi u desnom prozoru izlista sve slike iz tog meseca, a ne da mi prikaze foldere koje su u njemu, dakle sve slike iz tog foldera i subfoldera da mi prikaze u desnom prozoru, kao sto lightroom radi na primer. Moze li se ovo izvesti nekako?

Dobio sam jedan odgovor, da xnview ima slicnu opciju, desnim kada se klikne na folder ima opcija Show All Files Recursive, i uradi sta treba. E jos samo da vidimo jel moze to isto u acdsee-u.

Da pitam i ja nesto. Nisam video da ima editor! Ranije je bilo desni klik, pa open in editor, a sada toga nema!
Da li je moguce ili nisam dobro video?

Kad otvoris sliku imas u gore desnom uglu tab process, kliknes na to i otvori ti se sa leve strane nova paleta kao i jos jedan tab EDIT i tu se nalazi sve sto ti treba.

Manje vise, deluje ok ali mislim da nema save opcije, vec samo save as. Ideja je ok ali da su makar ostavili mogucnost za save, ma makar u opcijama.

Vrh Dno