Šta je novo?

ACDSee pitanje

• Začetnik teme Začetnik teme ipedja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

ipedja

Čuven
Učlanjen(a)
28.04.2003
Poena
619
Vrlo jednostavno:
Kako da podesim ACDSee viewer, da pri pregledu NE pokrece sve na sta naleti u folderu, mp3, avi, QT....

Dakle sad imam situaciju da ako zelim da u nekom temp folderu u kom mi je krkljanac izvucem odredjenu sliku (pregledanjam), dok je nadjem moram da preslusam svu muziku, midije, pregledam filmcice :d

poz

Iskljuci mu taj plugin...

Tools/Plugins/Plugin settings; onda od stikliras id_media plugin...

to je to 🙂

Pa trebalo bi da bude jednostavno. Odeš u opcije i tamo podesiš za koje tipove fajlova će da koristi plug-in-ove. I to ti je to.

Ili imaš opciju da sakriješ "non-image" fajlove. Tako je barem bilo u starijim verzijama.

Pozdrav.

PS: Ja još uvijek koristim v2.3. Jednostavno ne vidim šta to noviji ACDSee imaju što kombinacija ACDSee+Photoshop nema. Jednostavno mi nije problem da upalim Photoshop i odradim šta mi treba.

castor je napisao(la):
Iskljuci mu taj plugin...

Tools/Plugins/Plugin settings; onda od stikliras id_media plugin...

to je to 🙂

To je to. Gledao sam plugin-ove, nego sam previdio taj :smash: Dobro je sto ima i properties tog plugin-a gdje se moze upaliti/ugasiti svaki media format pojedinacno. Hvala ,)

Twix je napisao(la):
Ja još uvijek koristim v2.3. Jednostavno ne vidim šta to noviji ACDSee imaju što kombinacija ACDSee+Photoshop nema. Jednostavno mi nije problem da upalim Photoshop i odradim šta mi treba.
Ne fali nista nego ne mogu da nadjem stari acd :d

Mislim da si malo promesao Quot-ove 😀 😀

Ma ja to iskljucim prilikom instalacije - kada instaliras program odaberes "custom" i on ti ponudi koje fajlove hoces da ti prikazuje, a koje neces... Ali okej mozes i ovako da se snadjes uz gore navedeno...

Pravo rešenje nije isključivanje pluginova...
Start ACDSee> View> Filters>

Ronnie Coleman je napisao(la):
Pravo rešenje nije isključivanje pluginova...
Start ACDSee> View> Filters>

Khm,kao što rekoh gore.

Što se tiče starije verzije, ako hoćeš, mogu da ti je okačim negdje pa je skini. U pitanju je, dakako, verzija 2.3.

Ne znam kako drugi, ali poslije ove verzije, ja jednostavno nisam mogao da "svarim" nadolazeće verzije. Možda zato što mi je mašina na poslu još uvijek PII@350, pa se to onda vuuuuuuččččeeeeeee... 😉

Pozdrav.

Nazad
Vrh Dno