Drži se petice.Sentenced je napisao(la):Jel neko probao ovo ???
Kakvi su utisci ? :eye:
... mozda covek ne zna da napise... ZoNi napisi ti neki plug.ZoNi je napisao(la):ma, ne znam... krivo mi je sto IrfanView nema opciju Browser (nego samo Viewer) - odmah bih izbrisao ACDSee sa mog kompa! (uzgred, pitao sam Irfana da li ce dodati to, a on mi je odgovorio da ne veruje)
ZoNi je napisao(la):ja instalirao 6 PowerPack (hvala Kutiji za link)... isprobavao sam ga par sati... i, eto, vratio sam se na 5.0 PowerPack, jer 6icu nisam uspeo da namestim da izgleda onako kako ja hocu... i mnogo se sporije ucitava (kao 4.0)
Vince Carter je napisao(la):...
Zanimljivo, meni se 6ica daleko brze ucitava od 5ice, a i generalno bolje/brze radi...
Aargh je napisao(la):...
ja bas sada preuzimam 6-icu i nadam se da ce i kod mene da ostavi isti utisak kao kod tebe, a sa 5-icom sam zadovoljan i cisto sam zainteresovan da vidim sta moze novo da bude u novoj verziji kad i ova "stara" ima sve
nemam traktor za plug :beat:Marti Misterija je napisao(la):ZoNi napisi ti neki plug.
ZoNi je napisao(la):...
nemam traktor za plug :beat:
xvoodoo je napisao(la):ja ne priznajem ni jedan acdsee posle 3.1 ...
pa, ne treba ti gotovo nimalo truda: u 5ici sa dva klika imas "3.1" look&feelCarpe Diem je napisao(la):...
I ja, za sada. 4-ka i 5-ca su imale nekako pretrpan interfejs, doduse mozda se uz malo truda moze to podesiti,
Necemo da mesamo politikuZoNi je napisao(la):hmm... ne, ali znam gde ih ima puno (jedna zgrada u Srpskih vladara i jedna preko puta Pionirskog parka, obe u Bgd)![]()
pa, ne treba ti gotovo nimalo truda: u 5ici sa dva klika imas "3.1" look&feel
(vidi attachment)
ma, ne znam... krivo mi je sto IrfanView nema opciju Browser (nego samo Viewer) - odmah bih izbrisao ACDSee sa mog kompa! (uzgred, pitao sam Irfana da li ce dodati to, a on mi je odgovorio da ne veruje)
...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari