Šta je novo?

AC97 (na ploci) vs Creative PCI 128

Vader

Čuven
Učlanjen(a)
05.06.2001
Poena
705
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 7 5700X, Arctic Freezer 34 eSpord Duo
Matična ploča
Gigabyte Aorus Elite V2
RAM
Corsair Vengeance LPX DDR4 32 GB
GPU
AMD 6700 XT PowerColor Red Devil
Storage
980 Pro 2 TB + 970 Evo 1 TB + WD Red 4 GB
PSU
Adata Core Reactor 850W
Kućište
NZXT H7 Flow Black
Ako nabavim plocu sa AC97 zvucnom na njoj (MSI K7T Turbo 2) da li da koristim tu zvucnu ili svoju Creative PCI 128? Kakva je razlika? Sto se tice zvuka, ne radim nista
profesionalno, slusam muziku i igram igre a i zvucnici mi nisu nista posebno.

Ako bih koristio ovu na ploci onda bih prodao Creative 128.
Dakle da li da je prodajem i koristim onu na ploci ili da koristim ovu
svoju?

Obzirom na opis tvoje situacije i potrebe, prodaj lepo Creativa i stavi suske u dzep ili ih iskoristi za nesto pametnije.

poslusaj Acu - za to sto mozes da dobijes za pci 128 + jos koja dm uzmes lepo neku 266a plocu i ddr memoriju

Pošto imam istu situaciju (AC97) a i jednu Creative PCI 128, koliko moze da se uzme za takvu zvucnu?

Ako se covek igra nisam bas siguran da je AC'97 pravo resenje. OK, za slusanje muzike, ali za igranje nije neko resenje. Ja bih ipak ostavio SB PCI 128.

brzi je napisao(la):
Pošto imam istu situaciju (AC97) a i jednu Creative PCI 128, koliko moze da se uzme za takvu zvucnu?
predpostavljam oko 30 dm

voyager je napisao(la):
Ako se covek igra nisam bas siguran da je AC'97 pravo resenje. OK, za slusanje muzike, ali za igranje nije neko resenje. Ja bih ipak ostavio SB PCI 128.

Covek je lepo napisao da nema neke zvucnike, dakle losije i sta ce mu na takvim zvucnicima SB?

Dobar je AC`97 za igranje... Prodaj 128-cu i kupi neke sluske (Koss, Altec npr.) i uzivaj u igrama!!!

Creative PCI 128 je 10 puta bolja kartica od AC97 rešenja. Razočaraćeš se kad budeš pustio zvuk preko AC97 razlika je primetna na bilo kojim zvučnicima! Zadrži 128-cu i onako nećeš moći da uzmeš za nju više od 25dm...

Koji je procesor?

Ako ti je slabiji procesor, u igricama je moguce stucanje.
Sa integrisanim karticama je problem sto u trenutku mogu zauzeti vise procesorske snage nego sto im treba.
Pa se javlja stucanje u igrama prilikom interpretacije zvuka.
Ja bi pre disable-ovao ac97 na ploci.

Nazad
Vrh Dno