Šta je novo?

AC'97 i zvucnici

Miki-Car

Cenjen
Učlanjen(a)
08.10.2009
Poena
151
Na jednom kompjuteru pri instalaciji w7 nije prepoznat sound driver; skinuo sam ac'97 sa realtek sajta, i sada u playback devices prikazuje sve kako treba (zeleni level igra kako svira muzika), ali zvucnici ne rade; sumnjam da je do dzeka jer je radilo pre reinstalacije sistema, a i sami zvucnici rade kad se prikljuce na drugi izvor. Moze li mi ko pomoci?

mislim da driver nije dobar bez obzira sto ga je instalirao normalno. koja je ploča?

ista na kojoj sam imao lan problem, p4p800-vm/s

ja imam driver za xp. stara ja ploca, mozda nisu ni izbacili driver za w7. ako su je radili za fujitsu siemens probaj na njihovom sajtu naci driver. dobro bi bilo da znas oznaku racunara iz kojeg je izvadjena da lakse nadjes driver jer mozda nista ne izbaci ako ukucas samo oznaku ploce.

Što si skidao AC97 driver sa realtek sajta kad je na ploči ADI zvučna???
:-devil-:

Koliko se sećam ADI zvučne rade na win 7 sa XP driverom, ali ne da se instalira, nego samo da se usmeri da prihvati samo driver iz device managera.
Ako ne radi sa driverom kojeg imaš javi se da ti pošaljem driver koji imam (do sada je proradio na svim ADI zvučnima te generacije).

i moj driver za xp za tu plocu se instalira kako je prethodnik i naveo, nadje se preko update-a u device menageru. ako ti treba mogu ti ga poslati pa probaj.

Vrh Dno