Šta je novo?

ac.yu

luka

Čuven
Učlanjen(a)
09.09.2000
Poena
619
kad se kacim na teslu u 90% slucajeva kad dobijem vezu ili samo nastavi da zvoni ili se i "prikaci" ali pocne da bez veze zvoni. pocne sa "normalnom" konekcijom, sto cenim prema zvuku (kakvo uvo imam:D ) i posle sekund, dva pocnu da se cuju neki neprijatni zvuci (niko nije jeo pasulj)
to mi se dogadja vec nekoliko dana.
sta da radim?

Nemoj da se brines nije do tvog racunara. Sta ces stari zardjali modemi sa druge strane.

trip kod tesle je pre bio da treba da ukljucis onaj terminal prozor posle zvanja bez toga pre nisi mogao da se konektujes,a sad ne znam. probaj to da ukljucis pa ono sta da ti akzem :):)uplati negde vreme
:)
pozdrav

IronSERB je napisao(la):
trip kod tesle je pre bio da treba da ukljucis onaj terminal prozor posle zvanja bez toga pre nisi mogao da se konektujes,a sad ne znam. probaj to da ukljucis pa ono sta da ti akzem :):)uplati negde vreme
:)
pozdrav
ma znam za terminal prozor. koristim skript za to. meni uopste nece da se prikaci na net. to je problem.
a ovo sto cu sad da ti kazem ladno bi moglo da se stavi u neku epizodu alan forda "besplatno je mnogo jeftinije od skupog" :D

da li jos neko ima problem sa brojem 3370-667?
sta da uradim da se ponovo konektujem normalno?

I meni se to desava pocne kako treba i onda pocne da skripi ko ludo. ja licno mislim da je to do njihovih modema !FX

luka je napisao(la):
kad se kacim na teslu u 90% slucajeva kad dobijem vezu ili samo nastavi da zvoni ili se i "prikaci" ali pocne da bez veze zvoni. pocne sa "normalnom" konekcijom, sto cenim prema zvuku (kakvo uvo imam:D ) i posle sekund, dva pocnu da se cuju neki neprijatni zvuci (niko nije jeo pasulj)
to mi se dogadja vec nekoliko dana.
sta da radim?

ma nisi jedini, losi su im modemi pa zaskripi malo... ja nastavim da pokusavam dok nedobijem... sta ces ipak je dzabe!
pozdrav

A zato je ne mogu da dobijem kada hocu da proverim postu :)
Sva sreca pa postji web mail.

Koliko dugo izdrzi i kakva je veza kada se nakachite na ac.yu??

septimus je napisao(la):
Koliko dugo izdrzi i kakva je veza kada se nakachite na ac.yu??
izdrzi 1/2 sata, 28800 bps modemi. za takve modeme veza je odlicna. e samo je problem sto nikako ne mozes da dobijes broj, a i kad ga dobijes u 90% slucajeva ogluveces od pistanja. nece da se prikaci i pisti u nedogled.

Nazad
Vrh Dno