Šta je novo?

[AC]AsiaCoin

Izgleda da mojih 30k ipak nisu otisli skroz u vetar

AsiaCoin Reverse-Scam

We are fixing Asia Coin by invalidating the premined coins that exist in the old developer's wallet. We have developers onboard to do this and work is already underway.

Status: We have released the new source code to exchanges that completely fixes the issue, and once we receieve confirmation that they have upgraded their wallets, we will release it to general public.
Please stay tuned for updates.
Update 1: C-Cex have reviewed our source code and upgraded their wallet.
Update 2: Bter.com have reviewed our source code and upgraded their wallet.
Update 3: We have shared the new wallet with a few members who supported the project for more internal testing.
Update 4: Plath.net have reviewed our source code and upgraded their wallet.
Update 5: Swaphole have reviewed our source code and upgraded their wallet.

da li neko ima link od walleta da mogu da ih prebacim sa pool-a?

Promena Deva meze svasta da uradi..pre 20 dana sam proda PND za 7 litecoin satosija..vidi sad 116 ..razlika 15 PUTA

sreca sto ja pande nisam prodavao i gubio nadu pa je ostalo oko 30 milki

Burazer poslao novcice sa menjacnice na adresu od asiccoin walleta (pobrkao novcice), sta se desava u ovom slucaju?
Hoce li mu se vratiti novcici na menjacnicu ili da pise propalo?

Naravno, ali bitno da je ziv :)

@frenkyshka: Postoji neka fora da se vrate, pre par meseci je bila takva situacija na coinmarketu. DGB i Doge su bili u pitanju, isto pogresna adresa. Tad su nesto pisali da su te adrese kompatibilne. A postoji i varijanta da adrese nisu kompatibilne, a menjacnica pokusava ipak da posalje, ali se stalno vraca i tako u krug. Mada, trebalo bi da prekine sa tim pokusajima posle n puta. U svakom slucaju, support na menjacnici, ne mozete nista da uradite osim ako nema neka "cancel" opcija na sajtu menjacnice ako je ovaj drugi scenario u pitanju.

Lepa vest :) jos da mu cena nije u bunaru...

Šta se dešava sa AC? Neka novost? Vidim lep skok, ali ne znam jel se neko igra berzom ili ima nekih novosti?

Vrh Dno