Šta je novo?

AbsolutOk

Sasa

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
20.07.2000
Poena
780
Kakav je ovaj provajder ?
Cim je vezan za net, satelit ili zica ?
Zauzetost linija ?

Pozdrav!

Kakav je ovaj provajder?
Mislim da uglavnom rade sa firmama. Mi imamo dva linka preko njih (jedan preko parice i jedan bezicni, oba po 2Mbps), uglavnom je OK ali ne bas Absolute. ;) Ponekad je guzva ili neki sajtovi ne rade, mozda zbog svadje sa Telekomom koji im malo-malo iskljuci neku liniju...

Ja ih koristim vec skoro 2 godine, i odlicni su. To je ekipa koja je ranije radila u Tehnicomu, pa su se odvojili. Sve reci hvala.
Sto se tice linka mislim da je zica do Nemacke.
BTW. I prostor im je super u Merkatoru.:p :p

Ma i nisu bas divni! Otvorili su cvor u Obrenovcu i tamo bas nisu OK! Ponekad ti trevba citava vecnost da skines mail ili da otvoris neku stranicu, mada sto se tice dobijanja veze i nije toliko lose. Otkud znam, ima i boljih, a jeftinijih!

ja ih koristim. Ok su mi sa cenom,posto imam pcm koji me drzi na 28.800, nije mi bitna brzina vezivanja. Super je sto u toku dana mogu da se vezujem sa razlicitih telefona bez problema (u flat nalogu). Inace nigde nisam video da moze da se veze na vise od 33.6.
Veza se drzi bez problema. Otvaranjem naloga, moze se dobiti jos jedan (dakle dva) username-a za postu, pa tako ja i zena imamo razlicite (a vezujemo se na primarni username, moj) adrese (i acount-e)
u outlook express-u.

Ja sam ih koristio letos, sad ih više ne koristim.... Redovno mi pravi loše konekcije (33.6) iako ne bi trebalo, a takva su mi iskustva bila i sa Veratom prošle godine. Sve u svemu, nisu nešto.

Kostamojan je napisao(la):
Ma i nisu bas divni! Otvorili su cvor u Obrenovcu i tamo bas nisu OK! Ponekad ti trevba citava vecnost da skines mail ili da otvoris neku stranicu, mada sto se tice dobijanja veze i nije toliko lose. Otkud znam, ima i boljih, a jeftinijih!

U Obrenovcu su postavili Wireless, pa zato lose fercera. Sto se tice njihovog linka u kooperaciji su sa Veratom sa 34Mb/s.

Ja imam losa iskustva sa njima, cena se ne secam , veza je slaba.

Nazad
Vrh Dno