Šta je novo?

ABIT vs MSI

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

macak-BL

Slavan
Učlanjen(a)
01.09.2004
Poena
319
Znaci mogu da narucim sta pozelim, dolazi mi brat iz Njemacke pa mi moze donijeti sta mi srce zeli... znaci prelazim na PCI e sad me interesuje koju plocu da uzmem, dvoumim se izmedju ABIT AN8 ili MSI K8N Neo4 Platinum-54G, cjena je tu negdje vrti se oko 150e. ili nesto jace ako ima (predlozite)
I vidim Fatal1ty AN8, jel to samo nabudzeno sa ovim coolerom za ram ili ima jos nesto... moze i ovo lako doci u obzir ako ima potrebe,... u ovo da bocnem 6600 ili tako nesto,... i naravno AMD Athlon 64 3200+ (Winchester).
:banana:

DFI LanParty NF4 Ultra D (valjda je ta oznaka)... Drugo nemoj uzimati u obzir uopste, ukoliko vec imas tu mogucnost...

Moze

DFI LANparty UT nF4 Ultra-D nForce4 ovo je to :) 143 eura !
nije skupo al me malo zabrinjava,... ja za DFI nisam cuo puno... al ako je mocna narucim je i imam za 5-6 dana... pa pisem kakva je :) evo i slika..
ali opet Fatal1ty AN8 ne bi bio losh izbor nekako mi ABIT sigurniji... glavno mogu dobiti ovaj DFI nije problem.. samo mi treba malo vise info o toj ploci!

Prilozi

• DFI LANparty UT nF4 Ultra-D nForce4.bmp
    443.7 KB · Pregleda: 68
AN8 Fatality bih ja uzeo. Razlika je u cipsetu, ne samo u kulerima. Abit je ipak Abit.

E kako ovi forumashi vole da experimentishu na drugim ljudima!
Moje misljenje je da nikad ne bih kupio nesto sto se zove DFI umesto necega sto se zove ABIT za iste ili slicne pare!

Poslednja izmena od urednika:
Uzmi MSI-a.Mislim da im je ta ploca jaca strana :)

Ljudi da se ne koljemo! narucio sam DFI, znaci nazvao buraza rekao mu da kupi DFi dao broj ebay.de i narucio... platio.. gotovo je :) cekam isporuku! priznajem da i ja nisam bio za dfi... i da vule nije spomenuo uzeo bi abit-a ali posle 4h citanja testova i sl. znaci nema bolje :) pozdrav i hvala na savjetu!

Vule je napisao(la):
Jesi ti cuo uopste za DFI ploce? Jesi gledao neke testove? Jesi trazio malo po netu? Jel znas ti gde sada rade najbolji inzinjeri i strucnjaci koji su nekada radili za Abit? Hehe... Pa ja bi i EPoX-a zamenio sada da mogu za nekog DFI-a... Ali samo za DFI-a!

Pozdrav!
A da li si ga ti nekada probao? Da li imas informaciju o crkavanju? Da li znas kakvog je kvaliteta izrade? Rekao bih da ne znas. Zasto preporucujes nesto sto nisi opipao?

Svi znamo da je Abit napravljen od najskupljih komponenti.

nIce Cream je napisao(la):
A da li si ga ti nekada probao? Da li imas informaciju o crkavanju? Da li znas kakvog je kvaliteta izrade? Rekao bih da ne znas. Zasto preporucujes nesto sto nisi opipao?

Svi znamo da je Abit napravljen od najskupljih komponenti.

A ti si probao AN8? Rekao bih da nisi.

Nego, ajde da se ne prepucavamo sad, bas me mrzi nekom nesto da dokazujem... Nisam licno probao ni jednog DFI-ja, nazalost, ali planiram u skorije vreme. Sto se tice Abita, odlican je, niko to nije negirao. Ali, jednostavno sam rekao da je DFI za klasu ispred, barem po SVIM testovima na ovoj planeti.

Za klasu ispred moze biti ploca samo koja se dokazala i po kvalitetu (i po broju reklamacija), i tradiciji po kojoj neki proizvodjac izbacuje seriski vrhunske ploce.
Da li neko mozda zna kada je abit kiksnuo kada je pravio plocu?
Ne mozes tako na sav glas hvaliti nesto sto je od skoro izvikano.
DFI, za mene, novo ime, koje tek treba da se dokaze.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno