Šta je novo?

Abit ti4200 bios

• Začetnik teme Začetnik teme Vuk
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Vuk

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
27.02.2002
Poena
720
Treba mi bios za Abit Siluro Gf4 ti4200, 64MB, pa ako ga neko ima ili zna link sa kojeg bi ga skinuo neka posalje.
p.s moze i modovan do 300/600
Hvala unapred

Pozdrav

[email protected]

Poslednja izmena:
Hvala, dobio sam bas ono sto mi je trebalo

Pozdrav

Ako nije tajna, da li sme da se zna za sta ti je trebao taj bios?

milenkoc23 je napisao(la):
Ako nije tajna, da li sme da se zna za sta ti je trebao taj bios?

Nije tajna, cisto me zanima sta sve u tom biosu moze da se promeni, clock memorije i GPU-a, voltaze istih, latencija itd. Inace ovaj Abit je odlican, od svih gf-ova koje sam imao ovaj mi se najduze zadrzao, oko 2 godine, i odsluzio je svoj "default" radni vek pa me zanima dali ima mesta za neka unapredjenja.

Pozdrav

I mene zanima ...( Imamo istu kartu )
ima li neko iskustva sa time ?
eventualno neki link

Pa ne moze od babe postati devojka, ali je to definitivno najlepsa bakuta koju znam 🙂
I ja sam ga imao do skora, i bio mi je definitivno najomiljenija karta, pored starog voodoo I :banana:

I ako nesto izvucete, sve je to reda par procenata, ipak i petlu vreme ide

Spirit je napisao(la):
Pa ne moze od babe postati devojka, ali je to definitivno najlepsa bakuta koju znam 🙂
I ja sam ga imao do skora, i bio mi je definitivno najomiljenija karta, pored starog voodoo I :banana:

I ako nesto izvucete, sve je to reda par procenata, ipak i petlu vreme ide

Naravno da unapredjenje nije veliko ali kada vec moze da radi brze neka to bude po default-u a ne da clock GPU-a i memorije menja svaki put kada ulazi u windows, iz drajvera.

Spirit

Mora da se shalish pa ja imam kod sebe prababu (440-se) pa sam je malo slao na fitnes, zatezanja i pilinge razne, sad je solidna matorka 🙂
Inache radi normalno GPU-250 OC-380 a MEM-333 OC-500 (bez artifakta i dodatnog grejanja) mozda MEM moze i vishe nisam probao, ali nikako ne mogu da joj namestim MEM sa Nvidia BIOS Editor-om samo GPU.
Nemoguce je da ove Ti4200 nemogu da se kloknu bar za 30% na kojim Nvidia BIOS Editor moze da promeni setovanja za razliku od moje karte.

Vuk

Koliko sam ja video od voltaza i latencija podeshavanja nema nishta.
Ako se dobro secam to je nekad bilo u editoru za TNT2 biose.

Pozdrav

Nazad
Vrh Dno