Šta je novo?

Abit Siluro GF4Ti4200

simpson H

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
29.04.2001
Poena
680
Detonator 28.32 ,karta na 305/570 i nece mem. vise, da ga je...s.

simpson H je napisao(la):

Pu, **bem ti ABIT-a! FX
Toliko sam polagao nade u tu kartu...

Da ti pozajmim jednu "nekompatibilnu" da probas kako ide na 320/640. 😀

Re: Re: Abit Siluro GF4Ti4200

Aca je napisao(la):
Da ti pozajmim jednu "nekompatibilnu" da probas kako ide na 320/640. 😀
Ne hvalis se da si presao na Prolinka. 😀

Prodao mu, a?

I meni jednu da nabavis za Avgust... 🙂

Re: Re: Re: Abit Siluro GF4Ti4200

Gedza je napisao(la):
Ne hvalis se da si presao na Prolinka. 😀

Ne koristim tu bizuteriju. 😀

Re: Re: Re: Re: Abit Siluro GF4Ti4200

Aca je napisao(la):
Ne koristim tu bizuteriju. 😀

Heh... 😛
"Bizuteriju"...
😀😀😀

Pa jesam li ti rekao da se mnogo greje 🙂 Na netu kazu da je to najtoplija karta od svih GF-ova...
Mene licno je podsetila na stare Voodoo dane kad sam na V3 przio kafu...😀
Ali karta radi FENOMENALNO !!! Izdrzava sate i sate maltretiranja u najraznoraznijim igrama.
Karta je sjajna. I ne bih je pljuvao zbog toga sto ne moze da se ekstremno klokuje (uostalom mozda je samo takav primerak - ja moju nisam isprobavao u overkloku i ne pada mi na pamet) jer razlika izmedju GF4 305/575 i GF4 315/610 nigde nije veca od 2-3 frejma tako da to uopste nije razlog za pljuvanje iste...

Re: Re: Abit Siluro GF4Ti4200

Mister No je napisao(la):
Ali karta radi FENOMENALNO !!! Izdrzava sate i sate maltretiranja u najraznoraznijim igrama.
Karta je sjajna. I ne bih je pljuvao zbog toga sto ne moze da se ekstremno klokuje (uostalom mozda je samo takav primerak - ja moju nisam isprobavao u overkloku i ne pada mi na pamet) jer razlika izmedju GF4 305/575 i GF4 315/610 nigde nije veca od 2-3 frejma tako da to uopste nije razlog za pljuvanje iste...

A uz to, ne da izgleda lepo nego... Kombinacija srebrnog coolera na plavom PCB-u je sjajna!
Nije mi jasno zasto ne zelis malko da "svirnes" svoju... Dobro, sad bas i nije pogodan trenutak zbog ovih vrucina, ali kad za'ladi... Makar da je poteras da vidis koliko moze da izvuce, pa da je posle vratis na default 😀
Pazi, isto je tako simpson prosao sa onim njegovim Northwood-om [email protected]... Stoji mu zapakovan na stolu, ja ga pitam sto ga malko "ne isproba" 😀 , on kao "sta ima da probam, dovoljan mi ovaj moj na 2.4"... iiii ... ostalo je istorija 😛
Ode stari, ulete novi, skoci on sa 150 MHz FSB-a na 172 i eno ga, piski firnajz od srece 😀😀 :wave;

Nazad
Vrh Dno