Aca je napisao(la):E i ti svasta pitas, pa pozajmi jednog Matroxa na probu od nekoga, pa kad se budes usrao od slike sve ce ti biti jasno i samo ce ti se kazati.![]()
Miroslav je napisao(la):imam abit silura, e sad zanima me kvalitet slike njegov prema nekog Ati-ju ili Matroxu.
problem je u tome sto bi dao maximum 50€ za polovnu kartu, ako ima bolji tv out i/ili 2d od Silura.
preporuka?
austin je napisao(la):.. (plus sto ima dvdmax opciju - film u prozoru pici fulscreen na tv-u, dok ti radis nesto drugo na kompu)
Laza je napisao(la):to mozes i sa silurom.ctp;
austin je napisao(la):kako? al ne ona varijanta - multi dispolay, pa extend desktop pa da prozor sa filmom sirim i namestam ga da se vidi na tv-u.
Amon_Ra je napisao(la):Pa koji je sad bolji za gledanje DivXa Matrox ili ATi?
brankoX je napisao(la):Vidim da Jaksa ima obe, neka kaze on...
Amon_Ra je napisao(la):Pa koji je sad bolji za gledanje DivXa Matrox ili ATi?
brankoX je napisao(la):Eto, ja bih od Matroxa/ATI-ja izabrao S3 Savage 4, (samo za DiVX, naravno)..![]()
notax je napisao(la):I na kraju, nisi gledao Matrox, ATI samo kineske 7000 i 7500, sto se u principu ne rachuna, pa kako onda mozes da preporuchujes??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari