Vredi, ali je trenutno cena 70€ i cak nesto malo ispodMali HoBiT je napisao(la):vredi 75 :beat:
zormanic je napisao(la):.Vredi i 80€, što da ne, ali bolje kupi -S varijantu za 85-90
Mali HoBiT je napisao(la):ima GA7n400pro2,meni je isao do 248 sa Adata 450 memorijom,ploca verovatno moze jos ali joj ta memorija ne da...
Alexandar je napisao(la):...
Ta memorija kod mene ide na 285, i to moduli od 512Mb, tako da ti je verovatno ploča limit.
Mali HoBiT je napisao(la):...
na intelu verovatno :?:
Najpre, to je bilo sa PODIGNUTIM naponom cipseta (1.7V... nije mnogo, al' nije ni default)... a i ne budi se vise na toliko :beat:shone190 je napisao(la):Znam za primerak koji se budio na 273Mhz bez dizanja napona chipseta. Ne verujem da ima GigaByta preko 235-240!
275.Mali HoBiT je napisao(la):...
a za bas taj modul a-date Sale je rekao da je kod cara isao do 245 ili tako nesto...
Aha, to... izvinjavam se, lose sam te razumeo.Mali HoBiT je napisao(la):cek bre,ti si lepio nalepnice na module,cini mi se da je na ovoj pisalo 247 ili 248,ne secam se,davno bilo,pre tri dana :mrgreen:
zendraqla je napisao(la):imam 2 pitanja ...
1. da li moze obican hdd (ne sata) na nf7-s ?
2. gde imaju takve memorije da se qpe ?
poz![]()
zendraqla je napisao(la):aha ... ok. a one xtra memorije sto idu do 250 ? gde imaju da se qpe i ajmo neku cenu okvirnu ... da znam ...
poz![]()
takodje poz... kako kome ide ... ???
zendraqla je napisao(la):aha ... ok. a one xtra memorije sto idu do 250 ? gde imaju da se qpe i ajmo neku cenu okvirnu ... da znam ...
poz![]()
Kupicu ti ja to matori, samo se strpi maloAca je napisao(la):...
Poneses lepo 210 euroza i ja ti dam 2 Corsaira 3500, posle ides kuci pevajuci.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari