Šta je novo?

ABIT NF7, Nvidia nForce2, SB5.1, AGP8x, LAN, Dual DDR400

al_petras

Čuven
Učlanjen(a)
04.02.2004
Poena
604
ABIT NF7, Nvidia nForce2, SB5.1, AGP8x, LAN, Dual DDR400, USB2.0
Kakva je i da li vredi 70 evrica?

vredi 75 :beat:

.Vredi i 80€, što da ne, ali bolje kupi -S varijantu za 85-90

zormanic je napisao(la):
.Vredi i 80€, što da ne, ali bolje kupi -S varijantu za 85-90

Pod uslovom da ti treba i da planiras da koristis SATA RAID, IEEE1394 (Firewire) i da ti nesto znaci kvalitetniji zvuk (Soundstorm APU). U ostalim slucajevim dvadeseticu ozbiljnije uposli.

otprilike i ja mislim da je kupovina ove ploche Ok, nego me iznervirao onaj prodavac iz Pakoma namecuci mi neku GigaByte-ovu, kao slicne su ali Giga se bolje pokazao?! mi`sim... :rtfm:

Znam za primerak koji se budio na 273Mhz bez dizanja napona chipseta. Ne verujem da ima GigaByta preko 235-240!

ima GA7n400pro2,meni je isao do 248 sa Adata 450 memorijom,ploca verovatno moze jos ali joj ta memorija ne da...

Mali HoBiT je napisao(la):
ima GA7n400pro2,meni je isao do 248 sa Adata 450 memorijom,ploca verovatno moze jos ali joj ta memorija ne da...

Ta memorija kod mene ide na 285, i to moduli od 512Mb, tako da ti je verovatno ploča limit.

Alexandar je napisao(la):
...

Ta memorija kod mene ide na 285, i to moduli od 512Mb, tako da ti je verovatno ploča limit.

na intelu verovatno :?:
meni je winbond sa BH5 cipovima na intelu(bh7 abit) isao do 230mhz a na nf7sl nije teo da predje 211.
a za bas taj modul a-date Sale je rekao da je kod cara isao do 245 ili tako nesto...
a mozda i ploca ne moze vise...

...

na intelu verovatno :?:

Na Intelu, naravno. ;)

Mada, valek ima istu memoriju, i kod njega sa L12 modom, hoće preko 250Mhz. Ploča je Abit NF7-S 2.0

ako nagazim neku ddr500 memoriju bas cu da probam,da vidim da li je do ploce,ili cu njegovu memoriju da probam kod mene...
mada se mora priznati da je 248 lep skor za GA.

shone190 je napisao(la):
Znam za primerak koji se budio na 273Mhz bez dizanja napona chipseta. Ne verujem da ima GigaByta preko 235-240!
Najpre, to je bilo sa PODIGNUTIM naponom cipseta (1.7V... nije mnogo, al' nije ni default)... a i ne budi se vise na toliko :beat:
260 je sada plafon...

Nisi bio u firmi kada se ovo radilo ;)

...
a za bas taj modul a-date Sale je rekao da je kod cara isao do 245 ili tako nesto...
275.
Moze memorija i vise, ploca je pocela da zvekece (Vdd bio na 1.7V).

Ali, to je bio samo jedan primerak... ostale DDR450 su bile dosta slabije.

cek bre,ti si lepio nalepnice na module,cini mi se da je na ovoj pisalo 247 ili 248,ne secam se,davno bilo,pre tri dana :mrgreen:

cek bre,ti si lepio nalepnice na module,cini mi se da je na ovoj pisalo 247 ili 248,ne secam se,davno bilo,pre tri dana :mrgreen:
Aha, to... izvinjavam se, lose sam te razumeo.
Jeste, ako tako pise na nalepnici, na tol'ko sam je budio ;)

Bile su mislim dve sa stikerima na 247.

imam 2 pitanja ...
1. da li moze obican hdd (ne sata) na nf7-s ?
2. gde imaju takve memorije da se qpe ?
poz :)

zendraqla je napisao(la):
imam 2 pitanja ...
1. da li moze obican hdd (ne sata) na nf7-s ?
2. gde imaju takve memorije da se qpe ?

Imas na ploci 2 ide konektora i 2 sata

aha ... ok. a one xtra memorije sto idu do 250 ? gde imaju da se qpe i ajmo neku cenu okvirnu ... da znam ...

aha ... ok. a one xtra memorije sto idu do 250 ? gde imaju da se qpe i ajmo neku cenu okvirnu ... da znam ...

pogledaj hot hardware bilo je adata-e a ostale skuplje ces malo teze naci

ok . samo mladene reci mi na koliko ti radi ta memorija i naravno da li u dual ch-u ?

Nemam ja neku dobru memoriju, tek treba da uzmem a imas vec napisano kako kome ide
Pozdrav

pa nema veze sto nemas neku xtra memoriju ... cisto me zanima ... a gde ima to napisano
... kako kome ide ... ???
takodje poz :)

Poneses lepo 210 euroza i ja ti dam 2 Corsaira 3500, posle ides kuci pevajuci.
heh.gif

Aca je napisao(la):
...
Poneses lepo 210 euroza i ja ti dam 2 Corsaira 3500, posle ides kuci pevajuci.
heh.gif
Kupicu ti ja to matori, samo se strpi malo ;)

Nazad
Vrh Dno