Šta je novo?

Abit NF7 Diagnostic Tool...

nemanjam

Čuven
Učlanjen(a)
14.02.2003
Poena
604
Uz plocu mi je dosao Winbond Hardware Doctor Ver. 2.7.0. Koji je po Vasem misljenju najbolji "Diagnostic tool" i ako konkretno nesto znate u vezi ove ploce (sensor IC je Winbond W83781D) ? Probao sam MBProbe, ali prilicno je star, mislim official sajt proizvodjaca nije skoro azuriran tako da o novim plocama i senzorima na njima nista ne pise.
Pozdrav, Nemanja.

nemanjam je napisao(la):
Uz plocu mi je dosao Winbond Hardware Doctor Ver. 2.7.0. Koji je po Vasem misljenju najbolji "Diagnostic tool" i ako konkretno nesto znate u vezi ove ploce (sensor IC je Winbond W83781D) ? Probao sam MBProbe, ali prilicno je star, mislim official sajt proizvodjaca nije skoro azuriran tako da o novim plocama i senzorima na njima nista ne pise.
Pozdrav, Nemanja.

Evo ti link programa koji ne treba da se instalira, a sem sto vidis sve sa senzora mozes malo i da se poigras klokovanjem u win-u :)
http://www.hasw.net/nf7vcore/

Pozdrav :wave;

Ja korstim SpeedFan koji odlicno radi sa NF7, dajuci mogucnost regulacije broja obrtaja ventilatora direktno iz Win-a...

www.almico.com/speedfan.php

Sto rece Delimir, uzmi SpeedFan, a ako ti ne treba regulacija rpm-a i SMART uzmi MBProbe - provereno radi sa NF-om zbog WinBonda iako nije vec duze vreme update-ovan ;)

apolon je napisao(la):
MBM
www.livewiredev.com
Super je programcic, ali je za moj ukus previse nasminkan, glomazan i prepun nepotrebnih stvari ;)
MBProbe je taman kako treba, a SpeedFan ima jos i SMART, Fan Control, HDD Temp i jos par korisnih sitnica koje nedostaju MBProbe-u...

Vrh Dno