Da li neko zna u cemu je problem? Pre izvesnog vremena sam skin'o Duroncica (spitfire) 750 i stavio Durona (Morgan) 1Ghz, na Abit KT7a v 1.0. Posto mi bios nije prepoznavao ni Duron ni SSE (citao ga je kao Athlon-a), skinuo sam novi (BIOS 7n) i kad sam ga upucao, sve je bilo tu i Duron i SSE, ali mi sitem radi tako nestabilno, ma bruka.
Sta je u pitanju da li se kolju bios i Morgan, i ako je to, koju verziju biosa onda da postavim?
Ako neko zna molim da mi kaze jer mi je ovo prihvatljivija varijanta nego da menjam procesor, a ako bas i odlucim da menjam procesor, koji je onda zgodan za ovu plocu (tj. da li ova ploca s obzirom da je u pitanju verzija 1.0 podrzava Athlon XP procesore)?
Pozdrav, hvala.

Sta je u pitanju da li se kolju bios i Morgan, i ako je to, koju verziju biosa onda da postavim?
Ako neko zna molim da mi kaze jer mi je ovo prihvatljivija varijanta nego da menjam procesor, a ako bas i odlucim da menjam procesor, koji je onda zgodan za ovu plocu (tj. da li ova ploca s obzirom da je u pitanju verzija 1.0 podrzava Athlon XP procesore)?
Pozdrav, hvala.