Pa posto sa vec i ovde na forumu suskalo da i verzije 1.0, i 1.1 rade sa nekim XP, samo da to potvrdim. Uz malo hrabrosti uzeo sam XP 1600+ agoia i ploca(v1.0) ga je prepoznala bez problema. Bios je 6n a trenutno sam samo podigao fsb na 150 (10.5 x 150=1575) gde on prijavljuje tacnu fekfenciju a ne xp NNNN + , Uskoro sledi i otkljucavanje mnozioca pa da se igramo.
Ne znam kako bi se ponasala sa 1700+ i dalje , ali ako je neko u prilici neka javi.
Ovo je veoma jeftin i isplativ upgrade.Za malo nisam presao na 7gvrxp ali bi doplata bila negde oko 80 evra (i to samo zbog 512 mb rama, ploca bi bila glava za glavu). samo ne verujem da bih bio toliko na dobitku u perfomansama. ovako lova ceka neku drugu priliku.cheers
Ne znam kako bi se ponasala sa 1700+ i dalje , ali ako je neko u prilici neka javi.
Ovo je veoma jeftin i isplativ upgrade.Za malo nisam presao na 7gvrxp ali bi doplata bila negde oko 80 evra (i to samo zbog 512 mb rama, ploca bi bila glava za glavu). samo ne verujem da bih bio toliko na dobitku u perfomansama. ovako lova ceka neku drugu priliku.cheers