Šta je novo?

Abit IC7-Max3 Problemcic

Camsy

Čuven
Učlanjen(a)
11.10.2003
Poena
619
Imam pomenutu plocu i od septembra mi se desila cudna stvar sa integrisanim Sound-om...
Zvuk mi je podesen na "4-channel mode for 4 speaker output" i kao prednji mi stoje 2.1 na stolu a kao zadnji mini linija iza ledja,i tako sam ga koristio od kako sam kupio plocu,medjutim u septembru za sestin rodjendan sam premestio liniju sa celim kablom u drugu sobu na drugi komp.Sutradan kad sam vratio i pustio celu stvar da proverim da li sam dobro ubo kablove radili su prednji a na liniji se cuo levi i 3 puta priguseniji desni zvucnik....Pomislio sam da da je u pitanju kabl i promenio ga ali stvar se isto ponasala,menjao sam zvucnike na lini i isto,menjao sam liniju i 2.1 na stolu i isto,uninstalirao sam drajvere i isto,menjao sam drajvere i nista se nije promenilo...Posumljao sam u ceo windows medjutim i u Win 2000 (kao drugi windows na istom hardu) je isti problem...

Da li se nekom nesto slicno desilo ili bi mozda neko mogao da zna sta se desava...Nesto mi je cudno da se ulaz razbatalio jer se ne bi cuo skroz,a ovde se cuje priguseno...

Unapred Hvala.....

Imam pitanje, da li mozes da mi kazes gde si kupio tu plocu, koliko si je platio i da li si zadovoljan njome posto sam cuo dosta pozitivnih komentara??!!
Takodjer, da li bi mozda bio raspolozen da mi je prodas (naravno ako je potpuno ispravna i ne klokovana) i po kojoj ceni??? HVALA, Milos

Ploca se vise ne proizvodi, tako da ne mozes da je nabavis u slobodnoj prodaji. Pogledaj Abitov sajt za informacije (www.abit.com.tw)...

Camsy je napisao(la):
...menjao sam zvucnike na lini i isto,menjao sam liniju i 2.1 na stolu i isto,uninstalirao sam drajvere i isto,menjao sam drajvere i nista se nije promenilo...

Iz ovoga sto si napisao nisam siguran da li si probao da te 2.1 zvucnike postavis kao zadnje i da li je i onda zvuk prigusen ili je to slucaj samo kada mini-linija radi na prednjem ili na zadnjem izlazu? Ako je problem samo kod zvuka sa mini-linije proveri ti da ti nije slucajno crkao zvucnik ili izlaz na njoj.

Cesto na rodjendanima ljudi malo :bottle: pa odvrnu muziku do daske.

Mozes testirati zvucnu kartu i sa slusalicama, ubodes prvo u prednji izlaz a potom i u zadnji da cujes da li i sa njima imas isti problem.

Nije do linije,nije do 2.1...Nisam menjao zvucnike samo njihova mesta sto eliminise mogucnost da nevaljaju zvucnici...Probao sam i sa slusalicama i isto se desava sto znaci da je verovatno hardverski problem...A mozda i softverski ako se potrefilo da na 2 windowsa imam isti problem...

To za rodjendan da ljudi vole malo da :bottle: se slazem ali linija i ostali kablovi su bili u tom trenutku na drugom kompu a ja imam problem sad kod sebe tako da nije ni to... :S: :mad: :wall:

Ne znam sta mi je raditi sem ne koristiti tu opciju..sto mi nekad TESKO pada,pogotovo kad je IRE u pitanju...hehe :D :D :D

Vrh Dno