Šta je novo?

ABIT Graficke Kartice

Krgur

Čuven
Učlanjen(a)
29.11.2002
Poena
609
Video sam u cenovniku jednog dilera vise modela Abit-ovih grafickih kartica.Ima li kogod neko iskustvo, ili poznanstvo doticnih kartica,da li su OK, Kakve su im performanse u odnosu na popularne modele GF,Kvalitet slike i slicno.Uzgred budi receno poznajem samo Siluro model tako da njega nemojte ukljucivati u diskusije.

Unapred zahvalan.....

Gle, ja imam Abita, al neću da ga hvalim ko što ljudi ovde vole da hvale svoj hardver. U zadnjih mesec dana sam zaređao MSI GF3Ti200, Gainward GF4Ti4200 i Abit Silura GF4Ti4200 i rećiću samo, nikad više MSI a ni pod razno Gainward. MSI je još imao i nekih prednosti, aj nećemo ni da ga spominjemo jer nije GF4, ali Gainward prema ovom Abitu je takva škartina da je to neshvatljivo. E sad, nisam recimo probao Asus i Leadteka(kome skidam kapu), ali Abit je bre odlična karta...

Ma super su kartice.... izvozo sam ih dosta, tako da znam iz iskustva!!!

Kolega, ako smem da pitam, a shto je gw ******?

Dobro je ljudi, Ne zamecite kavgu :) samo mi recite koji je model Abita u rangu Gf2 ili Gf3 kartica da znam koju da uzmem...Nemam ti ja para za Siluro ili tako nesto...

Krgur je napisao(la):
Dobro je ljudi, Ne zamecite kavgu :) samo mi recite koji je model Abita u rangu Gf2 ili Gf3 kartica da znam koju da uzmem...Nemam ti ja para za Siluro ili tako nesto...

Pa svaka njihova kartica se zove Siluro :p Siluro GF4 mx440, Siluro GF4Ti4200, Siluro GF4Ti4600, Siluro GF3Ti200, Siluro GF2 GTS...

Broz je napisao(la):
Kolega, ako smem da pitam, a shto je gw ******?
Pаzi, to mi nije prvi GW koji mi prvi probleme, zaređali su se mx400, gf3, pa i ovaj ti4200. Konkretno, ti 4200 očaj je slika u 75hz na LCD monitoru, ima neke senke koje ubijaju mozak, očajno se klokovala i na kraju crkla, ali ne tako da ne radi, radi ona ali te izneveri kad ti najviše treba :). Možda ja samo nemam sreće sa GW, ali posle ovog Ti4200, nikad više...

Bane® je napisao(la):
Pаzi, to mi nije prvi GW koji mi prvi probleme, zaređali su se mx400, gf3, pa i ovaj ti4200. Konkretno, ti 4200 očaj je slika u 75hz na LCD monitoru, ima neke senke koje ubijaju mozak, očajno se klokovala i na kraju crkla, ali ne tako da ne radi, radi ona ali te izneveri kad ti najviše treba :). Možda ja samo nemam sreće sa GW, ali posle ovog Ti4200, nikad više...
daje senke i na kraju crkne? cini mi se da ti upade los primerak :) gainward je imao odlicne trojke koliko se secam iz citanja po raznim forumima

Ja imam Abit Siluro GF4 Ti4200 64MB, mogu da ti kazem da kartica je super... NIKAD nisam imao prolema... radi odlicno :)

Kartica ne da je odlichna nego rastura treba da je uramim kako lepo radi evo upravo se kuva na 315/615 a garant moze jos :))))

Anubis je napisao(la):
Kartica ne da je odlichna nego rastura treba da je uramim kako lepo radi evo upravo se kuva na 315/615 a garant moze jos :))))

Dzabe se kuva...Ta karta u tvojoj ploci je kao da si bacio biserje pred svinje:):)

Daj je malo meni pa da vidis koliko moze da razvije!!!!

Pozdrav!

Pa nemoj tako ja imam ultra mega giga plocu :D :D ajde ako oces donecu ti je malo da se izivljavas mislim imas moj fon pa me cimni kada prodju praznici pa da vidimo sta kod tebe moze ovo cudo.

OptiPlex je napisao(la):
Pa svaka njihova kartica se zove Siluro :p Siluro GF4 mx440, Siluro GF4Ti4200, Siluro GF4Ti4600, Siluro GF3Ti200, Siluro GF2 GTS...

E to sam hteo da cujem, izgleda da nisam dobro formulisao pitanje,kad malo bolje razmislim nisam ni mogao drugacije da formulisem...Dakle ista fora kao Ati sa "Radeon"....

Hvala.

Krgur je napisao(la):
Video sam u cenovniku jednog dilera vise modela Abit-ovih grafickih kartica.Ima li kogod neko iskustvo, ili poznanstvo doticnih kartica,da li su OK, Kakve su im performanse u odnosu na popularne modele GF,Kvalitet slike i slicno.Uzgred budi receno poznajem samo Siluro model tako da njega nemojte ukljucivati u diskusije.

Unapred zahvalan.....

mozes li da mi posaljes link za cenovnik ili da mi ga bacis na mail posto sam i ja zainteresovan za jednu abit ti 4200

poz i hvala!

[email protected]

student je napisao(la):
Dzabe se kuva...Ta karta u tvojoj ploci je kao da si bacio biserje pred svinje:):)

Daj je malo meni pa da vidis koliko moze da razvije!!!!

Pozdrav!

Sta je, oduzeo ti Hans licencu za Abit-a, pa sad trazis nove zrtve :) :) :)

Nazad
Vrh Dno