postavljeni su aluminijum polimerni elektroliti,shto je novina za Foxconn.LGA775 Intel Core 2 Extreme / Core 2 Quad / Core 2 Duo / Pentium Extreme / Pentium D / Pentium 4 / Celeron D
Designed for Intel LGA775 processors with 1333MHz FSB
Support Intel Core 2 Quad, Core 2 Duo & Extreme Edition, Pentium® D & Pentium®4 Processors
Kad smo kod plocha firmi koje su malo posustale;
Treba pogledati Foxconn N68S7AA-8EKRS2H NVIDIA 680i SLI.
Taj Foxcon zaista nije loš, ali Intel 965 je ipak dosta bolji čipset i nisam čuo da se neko žali na njega koji god da je brand ploča u pitanju. Što se Abita tiče - vrh. Bili su u krizi kad su ih napuštali glavni inženjeri, ali nisu posrnuli. Ipak zbog garancije i daleko ozbiljnijih distributerskih kuća uzmi ASUS ili Gigabyte.
Bjaz tamo debeli:d Ko o chemu -baba o ushtipcima.Ti o abitu-hehe.Iscrpeli smo Abit temu...malo na foxconn a sad smo na Nvidijinom chip setu 680i.Alo, DARK covek pita za ABIT a ti ode na Foxconn:smackbum:?!?!?
Imao sam doticnu ABIT plocu kao i obican model AB9. Obe su odradjene perfektno i sljakaju fenomenalno sa pregrst o/c opcija koje su poprilicno jednostavne... Znaci ako ti ne treba RAID i 6 umesto 4 stata2 prikljucka kupi lepo ABIT AB9 plocu i uzivaj. Kakav GA i ASUS. GA sam imao takodje DS4 model i ABIT im je MAJKA bre i sto se stabilnosti tice i sto se o/c tice a za manje para od GA!!!
pozz
@zorz
sto se tice abita ab9 pro i nonpro su se pokazale dosta lose sto se tice o/c i bilo koja asus,biostar i sl je bolja kupovina sto se tice o/c![]()
Ne kuca ovo Zorzonja napamet....radi chovek sa hardware-om pai to sto kazes,al je retko ko postizao viskoki fsb na ab9,tako da bi je posle toga tesko kupio![]()
aj daj neke rezove sto si postigao
i ja mislim da su na ib9 ispravljeni nedostaci prethodnika,a uzimajuci u obzir ekstra brzi quadgt,tako da je treba probati :d
a gde je ima kod nas i po kojoj ceni?
Ko kaze?abit ib9 za primamljivu cifru 8700din
u kombinaciji sa e4300:
http://www.hardforum.com/showpost.php?p=1030660539&postcount=188
ili
http://www.hardforum.com/showpost.php?p=1030658285&postcount=184
al i dalje nema nikakvih informacija o njoj(voltaze i bios),niti testova :trust:
:wave:
Zamiljiva tabelica:We still have concerns about abit releasing this board before the BIOS was fully mature - or even thoroughly tested for that matter. However, we are very pleased that abit has addressed the majority of launch issues fairly quickly and support for the board is shaping up to be very good at this time. We are still enthusiastic about using this board on a daily basis as its performance and overall stability are excellent. If we had to make a buying decision today about this board it would be difficult, but we would still purchase it based upon our overall experiences the past three weeks. Call it blind faith, or maybe we are just gluttons for beta BIOS testing, but we believe this board will be worth all the trouble shortly.
Ko kaze?
koliko ja znam smem javno da kazem gde imaJel moze na pm gde ima ib9 i ostale abit ploce jer sam naisao samo na ab9pro
smesh....mada je najbolji izvor "pc berza"....pretrazivach i gotovo...koliko ja znam smem javno da kazem gde ima
Abit ne samo da je posrnuo već je nakon afera oko raznih finansiskih malverzacija tadašnjeg menadžmeta i drastičnog pada prodaje totalno ''puko''. Da ih nisu preuzeli Abit brend bi nestao sa IT tržišta. Izgleda da je uprava odlučila da ovaj nekada popularan brend među entuzijastima ponovo vrati u igru, videćemo kako će se odvijati situacija....Što se Abita tiče - vrh. Bili su u krizi kad su ih napuštali glavni inženjeri, ali nisu posrnuli...
Zorz!Ovde je rech o Abitu a ne o MSI:smack: Nemoj spamujeshAjmo sada ovako. Kome treba SLi a uz to i odlican asinhroni rad cpua i memorije to vam je nF650i SLi kao jeftino resenje. Kome ne treba SLi neka saceka Ultra varijantu istog chipseta koji ce biti jos jeftiniji bre!
Evo kako izgleda MSI P6N SLi: Pogledajte prilog 22965. Trenutno mi jeo ona u masini i radi perfektno(za sada 1600fsb/900 mem= 3200MHz za cpu)
Kosta isto koliko i ovaj ABIT a podrzava totalno asinhroni rad cpu/mem sto 965 ne moze![]()
Koga interesuju blize informacije za IB9 i 650i neka se javi na p.m.(u smislu gde, sta kako).
pozz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari