Šta je novo?

Aarklash legacy

ne vodam maga ali bo obara po podu zato dok nela smrzava...manje vise dok protivnici dodju sebi pola neprijatelja vec nema...:d

...ja se vec dva dana mucim sa jednom grupicom i izgleda da cu morati opet da ubacim tenka... Pokusacu jos par puta, ali mislim da ne vredi ovako, sve sam nabio na DPS, ali im i skidaju prelako.

malo sam eksperimentisao sa clanovima grupe i nije me dugo drzalo...proverena postava zavrsava posao...sad vise eksperimentisem sa nivoima tezine, vratio sam se na hard posle pocetnog normal-a mada u nekim momentima biva gusto...ono sto mi oduzme vise od 2 sata spustam nivo ispod...

čitao sam vašu prepisku u ovoj temi pa ste me poprilično zainteresovali da probam igru i ja, i oduševio sam se :) ! stvarno lep taktički rpg, a borbe su stvarno vrhunske. mada, pri izlazu iz prve regije, morao sam da promenim težinu na easy zbog onog generala ispred vrata jer sam se fino namučio. samo ne znam, čini mi se da vrtim samo par magija u krug i čekam njihov cooldown. da li će se malo to sve proširiti kako budem odmicao u igri? sve u svemu, jako lepo urađeno

čitao sam vašu prepisku u ovoj temi pa ste me poprilično zainteresovali da probam igru i ja, i oduševio sam se :) ! stvarno lep taktički rpg, a borbe su stvarno vrhunske. mada, pri izlazu iz prve regije, morao sam da promenim težinu na easy zbog onog generala ispred vrata jer sam se fino namučio. samo ne znam, čini mi se da vrtim samo par magija u krug i čekam njihov cooldown. da li će se malo to sve proširiti kako budem odmicao u igri? sve u svemu, jako lepo urađeno

Video si da svaki clan ima 4 skilla koje razvija i to je to, nece biti novih magija. Prilikom razvijanja skillova ima dosta opcija iako je to samo 4 skilla preorucujem ti da unapred pogledas u koju granu ces da sipas skill poene jer od toga dosta zavisi kako ce da ispadne a posle nema nazad, ima fenomenalnioh support skillova i efekata koji daju sinergiju.......sto se meni svidja.Ono cega ce biti je pregrst itema i jos 4 nova clana (ukupno 8) koje ces moci da vrtis i menjas u party kada god hoces osim dok si u fightu. To ce povecati izbor i nacin pristupa. Inace to sa spustanjem na easy nisi jedini, od drugog akta kada rayvijes skill grane na normal moye da se igra opusteno a hard postaje pravi hard...na pocetku je hard pretezak da bi se uzivalo po meni...

Poslednja izmena:
. samo ne znam, čini mi se da vrtim samo par magija u krug i čekam njihov cooldown. da li će se malo to sve proširiti kako budem odmicao u igri?

..proširiće se na još likova, ali možeš da vodiš samo 4, svaki ima još po 4 skila tj. 8 jer se one grane u nekim slučajevima dosta razlikuju... i to je to.
Borba kombinovanjem tih skilova je ovde igra, nema drugog sadržaja... na hard je baš hard, teška i izazovna i to je ono što mene još uvek drži u igri...

Prilikom razvijanja skillova ima dosta opcija iako je to samo 4 skilla preorucujem ti da unapred pogledas u koju granu ces da sipas skill poene jer od toga dosta zavisi kako ce da ispadne a posle nema nazad
...mogu da se resetuju skilovi, isto kao što menjaš likove, jedino za vreme borbe ne možeš ništa da menjaš.

..proširiće se na još likova, ali možeš da vodiš samo 4, svaki ima još po 4 skila tj. 8 jer se one grane u nekim slučajevima dosta razlikuju... i to je to.
Borba kombinovanjem tih skilova je ovde igra, nema drugog sadržaja... na hard je baš hard, teška i izazovna i to je ono što mene još uvek drži u igri...

...mogu da se resetuju skilovi, isto kao što menjaš likove, jedino za vreme borbe ne možeš ništa da menjaš.

reset skilla, nisam znao bas cu da skinem onaj jedan tanut kod Bo-a koji sam jos s pocetka u nedoumici dao i da prebacim na onaj armor+damag+support sklil kojem bas fali tacno jedan do kraja grane :d

da izazovnost nikada da dosadi ali u tome i jeste car ove igre...ne smara puno i skoncentrisana je na ono najvaznije...

samo klik na default i menjas, nista se ne gubi...

[YOUTUBE]NTTBarVq0JI[/YOUTUBE]

edit:
uspeo sam da prodjem bez tenka onaj deo gde sam se dosta mucio... podelio sam ekipu i nasao dobro mesto za zasedu, a Mochu sam postavio tako da ostane zaklonjen iza jednog zida, ali da vidi sve nase kako bi mogao da ih leci... bila je zanimljiva borba.

Poslednja izmena:
zavrsio, vise sam se mucio na prvom bosu nego na poslednjem...super igrica ima old scool smek, nema fenseraja...simpaticne zagonetke...sve u svemu topla preoruka!

Vrh Dno