čitao sam vašu prepisku u ovoj temi pa ste me poprilično zainteresovali da probam igru i ja, i oduševio sam se! stvarno lep taktički rpg, a borbe su stvarno vrhunske. mada, pri izlazu iz prve regije, morao sam da promenim težinu na easy zbog onog generala ispred vrata jer sam se fino namučio. samo ne znam, čini mi se da vrtim samo par magija u krug i čekam njihov cooldown. da li će se malo to sve proširiti kako budem odmicao u igri? sve u svemu, jako lepo urađeno
. samo ne znam, čini mi se da vrtim samo par magija u krug i čekam njihov cooldown. da li će se malo to sve proširiti kako budem odmicao u igri?
...mogu da se resetuju skilovi, isto kao što menjaš likove, jedino za vreme borbe ne možeš ništa da menjaš.Prilikom razvijanja skillova ima dosta opcija iako je to samo 4 skilla preorucujem ti da unapred pogledas u koju granu ces da sipas skill poene jer od toga dosta zavisi kako ce da ispadne a posle nema nazad
..proširiće se na još likova, ali možeš da vodiš samo 4, svaki ima još po 4 skila tj. 8 jer se one grane u nekim slučajevima dosta razlikuju... i to je to.
Borba kombinovanjem tih skilova je ovde igra, nema drugog sadržaja... na hard je baš hard, teška i izazovna i to je ono što mene još uvek drži u igri...
...mogu da se resetuju skilovi, isto kao što menjaš likove, jedino za vreme borbe ne možeš ništa da menjaš.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari