Šta je novo?

AAHH!!!!!! šta da igram???

sharp_blade

Čuven
Učlanjen(a)
20.12.2001
Poena
619
Poslije ljetošnjeg ARCANUMa,izgleda da nema niti jednog RPGa vrijednog pažnje
Pool of radiance2:dosadan,preveliki dungeoni,bagovit.....
throne of darknes:najavljivan kao dijablo...hmm-ni blizu:mad:
dragon riders:nije loš ali više avantura nego rpg
art of magic:nekako "neozbiljan" :)
......... bilo ih je još ali nisu vrijedni ni pomena
čekajući NEVERWINTER NIGHTS(D) ,može li mi neko preporučiti neki RPG vrijedan pažnje i slobodnog vremena???:)

Trenutno sam i ja u takvoj dilemi.Ali evo igram BG2 po ko zna koji put i cekam neverwinter nights.

Ako mene pitate, ne da nema ni jednog RPGa, nego nema ni jedne novije igre koja valja. Sve iste, sve plagijati, sve lice jedna na drugu, iskreno u 2001 sam igrao samo Colina i Giantse(malo Wolf i posle toga kada sam video da lepo izgleda, ali ipak pored toga je jos samo jedan FPS sam i njega batalio). Cekam da dodje HALO, pa kad ga zavrsim da prodam nVidiu i kupim nekog Matroxa :), jer Colin 3 i nastavak Giantsa izgleda nece skoro. Prosto sam izgubio volju da probam nove igre, kad jednostavno nisu nove :(...

Nije nova, al ako je nisi igrao - OBAVEZNO: Summoner

Da li si probao Wizardry 8?

Ako zelis da se igras igru 3 meseca...

Mogu ti predloziti jedan od najtezih frp-ova svih vremena, a veruj mi odigrao sam ih mnogo.

Igra se zove Black Crypt, sa Amige je.
Ako ti je do igre, a ne grafike i efekata, znaci do atmosfere, mogu ti dati sve potrebne fajlove.
Ako igru vidis kroz grafiku, onda bolje nadji nesto drugo

trenutno se mučim sa POOL OF RADIANCE,kad nema ništa bolje
čini li se i vama da skoro svi noviji RPGovi pokušavaju kopirati DIABLO.mislim na forsiranje hack & slash igre( nemoj sada da se javljaju oni "diablo je najj...." svako ima pravo na svoje mišljenje)ali ja mislim da bi RPG trebao biti nešto drugo. više NPC-a,stvarno zanimljivih questova(ne ono idi tamo i donesi tetki lijek i evo ti xxx expirienca, a da to nema blage veze sa radnjom),više različitih lokacija...itd..da ne pominjem klase,oružje,armore...i naravno dobru priču bez koje nema ništa
jedina svijetla tačka je ARCANUM koji po meni ima najbolje riješenu interakciju sa likovima,odličnu priču,i stvarno ogroman i jedinstven svjet.šteta što nema više takvih.

za LAXDUKEa nisam igrao BLACK CRYPT,ako ti nije teško pošalji mi na [email protected]

probaj fallout 1 i 2.. prvi deo su radili isti likovi koji su zavrshili arcanum (tj postali su poznati po falloutu pa osnovali svoji kompaniju :)

poz..

btw definitivno je u pravu onaj ko tvdri da skoro nije izashlo neshto normalno (zarazno?) za igranje..

Nazad
Vrh Dno