Šta je novo?

AAC u MP3 problem

HuLsH

Slavan
Učlanjen(a)
02.11.2004
Poena
319
Imam VELIKI problem :) ne mogu da "prebacim" muziku koju sam streamripperom "svukao" sa neta u MP3 format da bih slushao na svom ultra giga prenosivom MP3 playeru fabrichke oznake S3 :)

evo nekih podataka o file-u koje sam dobio "pushtanjem" kroz GSpot

File Type: Elementary AAC Audio, ADTS hdrs
Mime Type: audio/mpeg
MPEG-4 LC Profile

a evo i link i mirror ka tom file-u

inace muzika je ripovana sa D I G I T A L L Y - I M P O R T E D FM radia putem StreamRipper-a

Ako moze neko da mi pomogne bio bih mu vechno zahvalan i chak bih podelio moju kolekciju skinute muzika sa njim (ukoliko voli takvu vrstu naravno :) )

Unapred zahvalan,
Taj i Taj

Ne treba ti ništa za to, već sve imaš - Winamp.

Dakle, napravi playlistu u winampu od tih aac stvari. Pre nego što pustiš play, idi na options/prefereneces/plugins/output pa izaberi "Nullsoft disk writer plugin" pa tu "Convert to format" pa odaberi MP3 i detljnije bitrate, putanju i slično...

Nije bash toliko bilo jednostavno jer nisam imao taj plug-in u winamp-u niti lame encoder ali sam sve nashao i odradio posao
hvala ti PUUUUUUUUNNNNOOOOOOOOO

Ja koristim za konvertovanje audio file-ova program Easy CD-DA Extractor 10, koji u sebi ima i konvertor...i stvarno moze da prebacuje sve isvasta u sve i svasta...
A sto se tice pomenute pesme...imam je vec u nekom Hi-bitrate Mp3-u...tako da mogu da ti posaljem ako te zanima javi na PM...inace od Wizzy-a imam ~70-ak pesama :eyebrows:

Probao sam Easy CD-DA Extractor i izbacivao mi je poruku da ne moze da otvori file....bla bla ali sa winampom sam reshio stvar... :)

Poslednja izmena:
Vrh Dno