Hteo bih da kupim novi telefon. Do sada sa, koristio philips Azalis 238 i jako sam zadovoljan, ali zbog njegove velicine i zelje za promenom resio sam malo da izmenim imidz. Ja smatram da je greota davati velike pare za mob pa ne bih davao velike pare za tel. Znaci do 100E mozda i malo vise ako se bas isplati ta razlika. E sada, u uzi izbor sam sveo Siemense A55, c55 i SE t300. za A55 bih dao najmnanje pare a dobio bih dosta stvari. Ako dodam jos malo dobicu jos vise funkcija sa C55, ali nisma siguran da su mi sve te funkcije zaista poterbne, i ne znam koliko je C bolji u odnosu na A. T300 me zanima iz prostog razloga jer je jeftin sa color displayom i ima cool funkicje.Ali ima samo 256 boja i nije taj kolor to to, i mislim se da ipak sacekam neki mesec, kada ce cene kolora jos vise da padnu a performanse da skoce. Najvise me je privukao zbog fotoaparata,ali na testovima na netu sam video da je ******... pa zato sve manje razmisaljam o tom telu.
Meni je u sustini bitno da se lepo prica na telu, da se lako salje sms, i polifono zvono. Eventualno neka igrica i alarm. Kao i dugotrajnost baterije naravno. I da je mali.
U zadnje vreme vidjam i A52 ali ne mogu da provalim u cemu je razlika od A55. Mora da ima neka fora. Zna li iko?
Video sam da je i Nokia 2100 tu negse u cenovnom rangu, ali ona nema nikakve napredne funkcije, ja mislim da je tu bitnije ime nego bilo sta drugo. a zbog toga sto je nokia bas me zab....
Sta mislite na kraju???
A55 + 20ak E u dzepu ili C55 ?
ili je t300 ipak namudjen mnogo i da dam oko 130 E za njega?
Hvala unapred
Meni je u sustini bitno da se lepo prica na telu, da se lako salje sms, i polifono zvono. Eventualno neka igrica i alarm. Kao i dugotrajnost baterije naravno. I da je mali.
U zadnje vreme vidjam i A52 ali ne mogu da provalim u cemu je razlika od A55. Mora da ima neka fora. Zna li iko?
Video sam da je i Nokia 2100 tu negse u cenovnom rangu, ali ona nema nikakve napredne funkcije, ja mislim da je tu bitnije ime nego bilo sta drugo. a zbog toga sto je nokia bas me zab....
Sta mislite na kraju???
A55 + 20ak E u dzepu ili C55 ?
ili je t300 ipak namudjen mnogo i da dam oko 130 E za njega?
Hvala unapred