Šta je novo?

A34, A54 ili Huawei 13 lite?

JovanaD

Zapažen
Učlanjen(a)
29.03.2023
Poena
12
Poštovani,
Molim za pomoć u odabiru telefona

Muž traži telefon do 400€, i u dilemi je koji da uzme.
Po komentarima na YT ispada da je Huawei 13 lite precenjen i ne toliko dobar, dok Samsung ima dobre komentare, iako je na papiru drugačije.

Godinama smo oboje na iOS, ispali smo iz štosa sto se tiče Androida, i nismo pametni šta uzeti. 😂

Naravno, može predlog i za neke druge modele…

Zaboravila sam da napišem da je prosečan korisnik, pozivi, malo drustvene mreže, pretraživač, navigacija i to je to.
Igrice ne igra, kamera nije mnogo bitna.

Huawei nijedan ne dolazi u obzir, jer nema Google servise. Ovi predloženi Samsung su OK za te potrebe, imaju solidnu podršku. Ili Pixel 6a.

Za 350 imas A54, i honor 70,odlicni oba, za 400 i neki evro gore mozda dobacis do S21 fe. Mada za obicnog korisnika i A54 i honor 70 su vise nego dovoljni.I 13 lite je odlican telefon, u rangu sa ova 2.

A34 ili A54, jedan od ta dva. A34 ima malo bolju autonomiju, sto se tice ostalih stvari A54 je bolji. Licno bih isao na A54.

Pošto nisam pristalica Šaomija, predložio bih Realme GT 5G, Realme GT Neo 2, možda nešto od Google Pixela... Ili nešto na papiru slabiji Honor 70. Ovako na prvu loptu....

A34 ili A54, jedan od ta dva. A34 ima malo bolju autonomiju, sto se tice ostalih stvari A54 je bolji. Licno bih isao na A54.
Ne slusajte me, bio sam povucen kratkim recenzijama i specifikacijama i pomislih da je skuplji model bolji. Pogledajte temu A34 vs A54, forumas koji koristi oba telefona, kaze da je A34 bolji i verujem mu. 😁 Link doticne teme:

Za tu cenu Oppo find x5

Hvala svima na preporukama.
Izbor je pao na Samsung A54 jer je bio odmah dostupan u radnji.
Za sada radi iznenadjujuce dobro. Ja sam bila poprilično skeptična jer kod mene ništa drugo ne dolazi u obzir sem Iphone-a. 😂

Radi fluidno, brz je, ne zagreva se, kamera je solidna, baterija drži dan ipo sa normalnim korišćenjem (pozivi, surf i jedno sat-dva TikToka), otisak prsta OK (mora bas da se nacentrira), zvuk mu je fenomenalan…

Videćemo nakon par meseci kako će raditi andorid, ali po meni je ovo dobar telefon za te pare. 🙂

Vrh Dno