Šta je novo?

A1 Xplore TV [nije tema za A1 box ni za pakete A1]

Da li se uz Xplore Tv dobija i onaj A1 smart box?
Ili se on dobija samo uz kombinaciju sa optikom?

Uz optiku samo.

Imam 5 od 5 uredjaja u aplikaciji i za brisanje trazi mi PIN kod, da li neko zna kako da dodjem do njega?

Zna li neko kako da deaktiviram XploreTV Sport koji sam aktivirao preko postpaid broja mesec dana samo da probam?

Kroz aplikaciji A1 ali će ostati aktivan u bazi tako da će ti praviti problem ako si prešao na Xplore sa novim.oaketom pod UO. Vući će ti kao da imas Xplore Sport paket kanale. To rešavaš preko call centra.

Covek radi samo na aplikaciji i nudi pomoc i savete oko nje. Smarate vise sa pitanjima koja nemaju veze sa ovom temom a to je aplikacija. Zato se na zalost ne zadrzavaju ljudi na ovom forumu.

pobrisan off-topic. tema je isključivo ono što piše u njenom nazivu

Дали постоји тема А1 Box Tv?

ako ne postoji, slobodno je otvori u podforumu "internet provajderi" pošto su tamo već teme za EON box i Iris box

Imam 5 od 5 uredjaja u aplikaciji i za brisanje trazi mi PIN kod, da li neko zna kako da dodjem do njega?
Kako 5 uređaja samo, govoriš o Xplore TV aplikaciji? Ja ih imam 21 dozvoljenih za istovremeno gledanje, trenutno na fonu, samom boxu i na pretraživaču od Xbox evi slike.

Prilozi

• Screenshot_2025-09-07-13-16-46-197_si.a1.android.xploretv.jpg
    Screenshot_2025-09-07-13-16-46-197_si.a1.android.xploretv.jpg
    32 KB · Pregleda: 43
A1 se očigledno različito ponaša na različitim tržištima, ne bi bilo loše da kad pišeš na temama za koje većina forumaša pretpostavlja da se odnose na Srbiju naglasiš da govoriš o svom iskustvu u Sloveniji.

A1 se očigledno različito ponaša na različitim tržištima, ne bi bilo loše da kad pišeš na temama za koje većina forumaša pretpostavlja da se odnose na Srbiju naglasiš da govoriš o svom iskustvu u Sloveniji.
Kontao sam da je isto, al ocito da ne, jer vidim da vi imate android box, a ja u Sloveniji nemam pojma sta je 🤗
Dobro je, da nisam ni pisao, ne bi ni znao da postoji razlika, tako da cu ih kontaktirati da vidim, iz kog razloga ja moram da imam to ****** od boxa..
U SBB smo imali svi isto nema veze koja drzava je, zato nisam naglašavao nista.

Uzeo probno aplikaciju. Sta znam, moze to i bolje. Mozda mi treba vreme da se naviknem nakon godina na eon-u i par godina sa iris android app.
Instalirao sam xplore I na eon box, slika je dobra ali kao da ima 20fps. Nesto mi ne pase na tvu. Na telefonu se to ne primećuje.
Lepo je sto moze da se pusti emisija koja ide trenutno live, od početka a da se ne ulazi u live program (ja za iris ne vidim kako bi moglo, eon moze bez problema) a moze i lista omiljenih da se napravi, kao na eon-u. Kanal dobija svoj novi br (opet kao eon sto je plus).
Jos jedna pohvala je brzina premotavanja. Tačnije kad s klikne na plus 30 sek ili npr minus 10, stvarno brzo prikaže to vreme. Za kratko vreme sto sam testirao danas nije mi se desilo kao na krosu da zabode ako oremotsvam blizu live vremena ili emisiju koja je u tom trenutku live. Iris je jako nepouzdan i ograničen.
Jedino sto mi tu nedostaje su kanali n1 nova i insajder. Zapravo, nisam prošao celu listu da vidim šta tu još nedostaje a pošto trenutno imam i eon i iris, xplore će biti tu mesec dana, čekaće posle da mi neka uo istekne pa da vidimo...
Obizrom da neki akviziter kaci kod mene u ulazu i njihov flajer, znaci da kod mene idu preko mts optike tako da ćemo videti za nekih 17-18 meseci šta će biti. Ako uvedu ono gore što sam pomenuo, možda predjem na full uslugu, ako ne onda samo ott app mi nema neku perspektivu.

@giovanni meni na Eon sdmc boxu ima lepsu sliku nego eon aplikacija. A imam na istom boxu i move i iris. Nekako mi xplore najlepsu sliku daje.

Na kojim kanalima, gledam 10ak dana ni jednom nisam imao taj osećaj.

… možda TV ima uključn neki od modova za korekciju broja frejmova… btw. ako kanali nisu u 50fps, onda je teško da je bolje od EONa…

Sportski kanali i rts su u 50fps. Pri tom je dolazni source na 25fps pa se radi upscale i tu se ne dobija bas previse al za sportske kanale znaci. Za filmske raditi tako nesto je skupo i besmisleno.

… skoro sve, na Move i ostalim platformama mTSa, što ide terestrijalno izgleda koliko-toliko pristojno… ostalo, sem sportskih na Areni, Europorta i još nekih, ne izgleda dobro na Mtsu… tu je Eon u ogromnoj prednosti… upscale na tvu daje ‘soap opera effect’, totalno negledljivo i veštački… to nikad ne awčunam kao ozbiljno pri izboru tv opcije…filmski kanali, tj. sadržaj, moraju ostati kako su snimani, u 24fps…
btw. da li je u planu da se razvija i tvOS aplikacija za XploreTV…?

Kataloniju premotao deluje mi sve ok, nemam Adrenalin na SBB pa da mogu da uporedim. Možda mi malo deluje da ima neki trzaj ali u kadrovima gde se prikazuju šikane pa to bas i nije merodavno. Ovako ostali kadrovi sve fluidno.

Nazad
Vrh Dno