Provericemo .. Hvala
Jesi oi probao 1234 ili 1111?Imam 5 od 5 uredjaja u aplikaciji i za brisanje trazi mi PIN kod, da li neko zna kako da dodjem do njega?
Kako 5 uređaja samo, govoriš o Xplore TV aplikaciji? Ja ih imam 21 dozvoljenih za istovremeno gledanje, trenutno na fonu, samom boxu i na pretraživaču od Xbox evi slike.Imam 5 od 5 uredjaja u aplikaciji i za brisanje trazi mi PIN kod, da li neko zna kako da dodjem do njega?
Kontao sam da je isto, al ocito da ne, jer vidim da vi imate android box, a ja u Sloveniji nemam pojma sta je 🤗A1 se očigledno različito ponaša na različitim tržištima, ne bi bilo loše da kad pišeš na temama za koje većina forumaša pretpostavlja da se odnose na Srbiju naglasiš da govoriš o svom iskustvu u Sloveniji.
Ja govorim o tv aplikacijama.Kako 5 uređaja samo, govoriš o Xplore TV aplikaciji? Ja ih imam 21 dozvoljenih za istovremeno gledanje, trenutno na fonu, samom boxu i na pretraživaču od Xbox evi slike.
Adrenalin, I kad sam pustio motogp. Doduše posle ili sam se navikao ili je nestalo ali sam gledao kasnije ponovo i opet sam imao utisak tako neki. Kad se vratim sa eona ili irisa opet taj utisak.Na kojim kanalima, gledam 10ak dana ni jednom nisam imao taj osećaj.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari