Šta je novo?

A1 Xplore TV [nije tema za A1 box ni za pakete A1]

Zdravo _M4rk0_, hvala što se trudiš da odgovoriš na pitanja korisnika ovde na forumu. Zaista je pohvalno da nastojite da uđete u komunikaciju s krajnjim korisnicima.

Instalirao sam novu verziju pre nekoliko dana na Philips Google TV-u. Opšti utisak je da se kanali učitavaju još brže nego pre, mislim i da je sam interfejs nešto fluidniji.

Meni je ovo glavna mana:
Ako hoću da gledam seriju od pre 5-6 dana, vratim se kroz TV program na prošli petak, ako se predomislim ili prosto završim gledanje epizode od petka, dugme za nazad me vraća na sadašnje vreme, pa onda moram da skrolujem nazad do subote. Možda budete imali vremena da to rešite u nekoj od narednih verzija.

Drugi operateri nisu slučajno dodali tu funkcionalnost niti je SmartTV operativni sistemi ne počinju da dodaju za bzvz.

Kapiram da se koristi app u N zemalja ali moj lični stav se svodi na "to je vaš problem a ne problem krajnjeg korisnika u Srbiji" i na to da ne vidim problem da aplikacije ima jedan default profil i ko neće da korisni dodatne profile prosto koristi taj koji postoji "out of the box", a takođe i da nije ne znam kakva nauka neki app feature da bude enabled/disabled za X od tih Y provajdera koji svi koriste istu verziju aplikacije.

Ako imate i 6 timova koji svi rade na jednom istom codebase onda je to zeznuta situacija i naravno da će neko uvek da se nađe da se buni sa pitanjima "ko će posle da radi maintenance za to? , ja neću našim korisnicima to ne treba".
Jedan tim radi ali samo kada se demokratski nesto izglasa :)
Zdravo _M4rk0_, hvala što se trudiš da odgovoriš na pitanja korisnika ovde na forumu. Zaista je pohvalno da nastojite da uđete u komunikaciju s krajnjim korisnicima.

Instalirao sam novu verziju pre nekoliko dana na Philips Google TV-u. Opšti utisak je da se kanali učitavaju još brže nego pre, mislim i da je sam interfejs nešto fluidniji.

Meni je ovo glavna mana:
Ako hoću da gledam seriju od pre 5-6 dana, vratim se kroz TV program na prošli petak, ako se predomislim ili prosto završim gledanje epizode od petka, dugme za nazad me vraća na sadašnje vreme, pa onda moram da skrolujem nazad do subote. Možda budete imali vremena da to rešite u nekoj od narednih verzija.
Cao. Ako mozes malo detaljnije da opises ili snimis kratak video to bi mi vise znacilo. Ako imas android tv proveri mislim da tamo nije isto ponasanje. Videcu da izjednacimo to.
Da li će u doglednoj budućnosti Sport extra lista dobiti još neki domaći kabal npr Prva tv ili je lista "zakucana" jasno mi je za N1 i Novu to Yettel i SBB ne daju
Mislis na Xplore Sport listu?

Cao. Ako mozes malo detaljnije da opises ili snimis kratak video to bi mi vise znacilo. Ako imas android tv proveri mislim da tamo nije isto ponasanje. Videcu da izjednacimo to.

Da na Xplore sport listu uzeo na probu ali šta će mi Hype tv , znam nikome ugoditi,ali nikako da nadjem primarne domaće tv kanale plus all sports, btw TV Vojvodina 2 je npr samo za Vovodinu i nacionalne manjine zar ne bi moglo da se ograniči samo na Vojvodinu...a onda tako da bude atraktivno po regionima

OTT se ne ogranicava po regionima i operaterima. Svima je isto. XploreTV Sport dodatak je zamisljen skroz drugacije. Jos i pre planova o optici i 5G-u. Kao nesto sto mogu da koriste nasi korisnici da probaju testiraju ... i bez ugovorne obaveze. Ukoliko zelis sve kanale postoji i ta opcija (moze bez interneta)

Gledam sada Euroligu na Arena1Premium, slika skroz korektna. Pre toga, bila je paralelno na Arena5 gde je ocajna, 10 FPS ja mislim. U cemu je problem?
Uporedio sam i na EON i tamo nema tih problema.
Probao na 2 razlicita TV-a :) jedna sa firestick jedan sa A1 box

Poslednja izmena:

Evo primera na Google TV-u i na iPadu.
U oba vraćam na Ubice mog oca od ponedeljka, kada se vratim korak nazad, iPad ostaje na ponedeljku, Google TV se vrati na program uživo.

Prilozi

• 5e3b3528-9ab9-4a5e-9de9-8dc5927d2be0.mp4
    4.9 MB
  • 40a59110-81ef-4259-8774-c501bb62f0a8.mov
    4.2 MB
Gledam sada Euroligu na Arena1Premium, slika skroz korektna. Pre toga, bila je paralelno na Arena5 gde je ocajna, 10 FPS ja mislim. U cemu je problem?
Uporedio sam i na EON i tamo nema tih problema.
Probao na 2 razlicita TV-a :) jedna sa firestick jedan sa A1 box
nije 10 ali je 25 :) Na zalost samo 9 kanala se trenutno emituje u 50fps. Cak ni svi sportski nisu u 50fps, sto je po meni potpuno neprihvatljivo - dok se to ne resi ne bih uopste razmatrao A1 kao opciju za TV. Ali ok, to nije tema ovde :)

A sta sprecava da se salju i ostali u 60fps? Npr, sinoc sam hteo da gledam nesto na ostalim Arenama i slika uzas :( osecao sam se kao da gledam stream posle AP1

Nije isti kvalitet na Areni premium i obicnoj.
A sprecava oprema koja putuje. Kad stigne za mesec dva pusticemo jos kanala u 50fps tj prakticno sve sportske

Od 31.12. se zvanično gase...

Vrh Dno