Šta je novo?

A1 Xplore TV [nije tema za A1 box ni za pakete A1]

Što više "kritika" odnosno dobronamernih predloga i sugestija iznesemo ovde utoliko lakše nadležnima kada se bude izbacivala nova verzija. Kontam da svakako neke stvari mogu da se isprave/ubace sa te programerske strane. Možda su relativno novi što se tiče tv na ovim prostorima ali svakako ima i mesta i prostora za neka unapređenja.

@emaremare nikako to da provalim što si napisao kako i šta ali sam bukvalno tri druga načina našao (ne brža) oko vraćanja u live sa ne-trenutnog programa :ROFLMAO:

Nisam ni ja skapirao sta pisac zeli da kaze :) Video ako mozes da snimis i okacis ovde. Mada ti gledas na firesticku?

Da li može samo Sport extra paket na Hisense TV, sasma dovoljno Arena sport svi kanali i nabrojani ostali, dowload sa vidaa hisense store, prijavim se preko aplikacije A1 (dva mobilna broja) i ulogujem se i to je to ili

Kakve veze ima TV sa paketima?

smemo li znati koliki je bitrate i koji kodek (verovatno AAC)?
Citaju sigurno i drugi operateri al ajd :) 192kbps AAC Zasto te ovo zanima? :) sad ti meni da odgovoris :)
Jel u planu neki 4K kanal, bar ovaj eurosport ako nista drugo nije raspolozivo za Srbiju?
Za ovu godinu nije. Sem jedne manje zamene kanala u petak vise ne radimo prosirenja ni update aplikacija. Sem ako ne bude nekih kriticnih bagova. Sada je prioritet da platforma bude stabilna dok ne prodju praznici.

Citaju sigurno i drugi operateri al ajd :) 192kbps AAC Zasto te ovo zanima? :) sad ti meni da odgovoris :)

Za ovu godinu nije. Sem jedne manje zamene kanala u petak vise ne radimo prosirenja ni update aplikacija. Sem ako ne bude nekih kriticnih bagova. Sada je prioritet da platforma bude stabilna dok ne prodju praznici.
Pitanje paket sa sportskim kanalima da li su HD posto na sajtu nemaju oznaku HD kao u ostalim ponudama za Xtratv, i da li je update i za Vidaa Hisense TV

Samo FLAC 24bit/44.1 kHz 😅, šala mala. Kako što pita pa zbog kvaliteta reprodukcije.

Dosao drug kod mene da instalira xplore tv na moj tv Sony kad ono Sony ne prepoznaje app u Google playu pa je skinuo apk fajl i probao kaze tv nije kompagobilan sa Sony bravia...sta sad? Kako staviti xplore na tv?

Samo jos da otkljucate sve kanale za praznike ;)

@Nevenabg koji model televizora? aplikacija traži minimum Android TV 9
1000012218.png

Moguće i tek kako. Nema treće opcije, ili da mu A1 da na korišćenje taj njihov Android box pa da ga poveže na taj Sony i tako gleda ili ćete morati sami da kupite neki Android box( sa Android 9,10...) i na njega instalirate aplikaciju.

Bilo bi dobro da “moj A1” aplikacija ima mogućnost da vidi koliko je (i kojih) uredjaja prijavljeno na Xplore TV aplikaciju. Vlasnik bi trebalo da ima mogućnost da briše korisnike odatle… da recimo nekom kome je prethodno dao nalog, ukine pristup i sl.

To malo nema smisla. Nekom das access za njegov box a ne i za listu ostalih boxova

Razumem na šta misliš ali...
Provajder je izgleda slučajno rešio problem deljenja slotova.

Vrh Dno