Šta je novo?

A1 Volte i rcs chat

sestar

Cenjen
Učlanjen(a)
03.01.2013
Poena
155
Prebacih prepaid broj iz mtc-@ u a1. Volte podrsci treba nedefinisano vremena da aktivira uslugu kao da je provisioning na ims platformu rocket science. RCS chat mogu samo da sanjam. U opcijama za podesavanje stoji samo connecting..

Na yetelu bar autiprovisioning za ims radi normalno. Zar im nine lakse/ pametnije da se aktvira svim korisnucuma, a kom ne treba ugasice ga u opcijama. Izgleda da pametnice i pcelice cuvaju svoj majmunski posao i platu. Tuzno! :(

Videcemo jel globaltel nesto bolji.

Toliko o segmentacini trzista i razlici medju opraterima, brandovima i svemu ostalim... :(

Prebacih prepaid broj iz mtc-@ u a1. Volte podrsci treba nedefinisano vremena da aktivira uslugu kao da je provisioning na ims platformu rocket science. RCS chat mogu samo da sanjam. U opcijama za podesavanje stoji samo connecting..

Na yetelu bar autiprovisioning za ims radi normalno. Zar im nine lakse/ pametnije da se aktvira svim korisnucuma, a kom ne treba ugasice ga u opcijama. Izgleda da pametnice i pcelice cuvaju svoj majmunski posao i platu. Tuzno! :(

Videcemo jel globaltel nesto bolji.

Toliko o segmentacini trzista i razlici medju opraterima, brandovima i svemu ostalim... :(
Da li je to situacija samo kod prenetih brojeva ?
Mislim da kod novih brojeva to automatski radi po aktivaciji SIM -a

Meni sve radi najnormalnije. Proveri ti to sa njima. 😄

Proverio, kazu da je sve u redu do njih po obicaju. Sacekacu jos malo pa cu probati sa globaltelom. Dok se oni smiluju...

Umesto da mi ukljuce volte i rcs, a1 podrska iskljuci saobracaj na glasu. Nisam ocekivao da A1 zaposljava iskljucivo lica sa posebnim potrebama. :(

Probacemo globtel...

Zar rcs sam korisnik ne ukljucuje iskljucuje u samom aplikaciji na svom telefonu?

Da uključuje i radi. Meni radi i dalje na A1 iako sam u mtsu sada... Tako da ne vidim problem šta može biti.

Tema već postoji ovde. Za RCS mi je poznato samo rešenje ako koristiš Google Messages (čini se da to i jeste slučaj), a ideja je da izbrišeš broj sa naloga, pa ga opet dodaš. Nakon toga prolazi.

a1 podrska iskljuci saobracaj na glasu
Nije da ih branim, na temi koju sam linkovao možeš pronaći moje nezadovoljstvo istim povodom, ali moraju to da urade da bi pročačkali šta ne valja. Može da potraje i satima, to je tek bez veze.

Nazad
Vrh Dno