Šta je novo?

A1 Smart Box (2025-) [nije tema za A1 Xplore TV aplikacije]

DareA

Poštovan
Učlanjen(a)
21.12.2018
Poena
55
Imajući u vidu da nema teme o A1 Smart Box-u, a isti je trenutno aktuelan zbog skore najave da će od 1 novembra biti omogućen pristupa većem broju korisnika preko mts optike njihove usluge, otvaram temu za ćaskanje. Informacija o 1 novembru potvrđena preko kol centra i u poslovnici A1, stim da po informaciji iz poslovnice je da su već sad krenuli od 1.09.2025 da nude uslugu preko mts optike a da će 1 .11 biti dostupno većem broju korisnika.Već sad uz ličnu kartu u poslovnici može da se proveri da ako već postoji mts optika dovedena, da li je već sad usluga dostupna u vašoj ulici ako je vlakno za optiku slobodno da ga ne zauzima već drugi provajder. Molim ako neko hoće dalje da raspravlja o ovim informacijama da se prebaci u odgovarajuću temu,a da ovo ostane tema o A1 Smart Box-u.
+++++++
oddgovarajuća tema A1 optički internet

Koristim Ultra Xplore TV maxi paket, net 500/100 i TV 200+ programa, preko 5G, za 26€ mesečno i tu sam zadovoljan... Tamo gde nisam je, box nije za k.... vredan, nije android, temu ne možeš staviti da bude dark, sam Menu je teško ******, k'o iz pre 15 godina, daljinski troši baterije zbog led osvetljenja jer nemaš opciju da ga isključitš, a nije ni bežični... Naravno nemas ni glasovnog asistenta.... Ako uporedimo Telemach i EON box, ovaj od A1 je teško ******, jedino eto ta cena sto je sasvim prihvatljivo, pa ako dodam da i telefon koristim neograničene minute i SMS, 140gb u domaćem i 14 za roming u ceni od 5€... Sve ukupno za oko 30 je sasvim uredu...
Što se boxa tiče, zaboraviti na Smartube i slične aplikacije, nema ih, market ne postoji niti bilo koja mogućnost instalacije...
Toliko, pozdrav.

To u Sloveniji, pošto jedino tamo nalazim da postoji paket "Ultra Xplore TV maxi"?

U Srbiji daju Android box.

Bilo da su u pitanju stari modeli TV-a ili TV uređaji nižeg kvaliteta, poveži ih na A1 Smart Box i uživaj u gledanju televizije, stiming-u Netflix i SkyShowtime sadržaja, kao i aplikacijama dostupnim u Android TV Play Store.

To u Sloveniji, pošto jedino tamo nalazim da postoji paket "Ultra Xplore TV maxi"?

U Srbiji daju Android box.

Nema veze lokacija, ja govorim o tome kako a1 box nije za q. Ako pogledas sta drugu nude... Ej, ne mogu temu da stavim na dark, pa nemam opciju, za led, da ne govorimo sto nije android... Da mi nije te cene paketa, ne bi sekund bio na a1....
Sad me jos i proganjaju, da predjem na optiku, isti paket samo brzina neta da bude 1GB umesto sadašnjih 500MB za ravno 20€ tokom uhovora..a nema šanse, dok ne srede box da bude android, na pamet mi je pada da produzujem ugovor, dzabe da mi daju sve...

Ima veze, ne znaci da isti box nude na svim trzistima.
Koliko znam, kod nas box sto nude jeste Android.

Nema veze lokacija, ja govorim o tome kako a1 box nije za q. Ako pogledas sta drugu nude... Ej, ne mogu temu da stavim na dark, pa nemam opciju, za led, da ne govorimo sto nije android... Da mi nije te cene paketa, ne bi sekund bio na a1....
Sad me jos i proganjaju, da predjem na optiku, isti paket samo brzina neta da bude 1GB umesto sadašnjih 500MB za ravno 20€ tokom uhovora..a nema šanse, dok ne srede box da bude android, na pamet mi je pada da produzujem ugovor, dzabe da mi daju sve..
Pardon, vidim da vama se nudi android, e ti je sasvim neka druga priča... Ja ovo ovde sto imam, ne znam kako bi opisao, to ne da nije android, nije nista... Vise slobode imam na Fire TV...

Imam par pitanja da li se aplikacije na box i ostalim uređajima razlikuju ko na sbb eon, da li može da se pravi lista omiljenih kanala koja ima sopstvenu numeraciju ko eon, da li i oni erotske kanale imaju samo preko njihovog box uređaja i browsera,dok mobilni smart tv i tableti i windovs stor app nemaju erotske kanale.Da li mogu da se prave sopstveni profili gde svako za sebe može da napravi i sopstvenu listu omiljenih kanala i da samo njih vrti na +- na daljincu i da imaju posebnu numeraciju a ne ko mts i ako napraviš omiljenu listu kanala moraš da koristiš broj kanala na koju su ga poziciju oni postavil. Koje kataloge uz koji paket imaju u video klubu besplatno.Koliko sam razumeo daljinski u podešavanjima boksa ili aplikacije nema mogućnost gašenja svetla i daljinski je blutut.Pošto nude netflix predpostavljm da mogu da se iz stora instaliraju i druge aplikacije i da ima taj box setifikat za netflix.

Kao kod eona pravis listu kanala sa sopstvenom numeracijom. Nema erotskih kanala u ponudi. Nema pravljenja profila(za sad) i ne postoji video klub. Box je hardverski dobar,noviji cipset 2/32 memorije. Sertifikovan za Netflix koji dobijes promo 3 ili 6 meseci Hd paket u zavisnosti koji A1 paket uzmes. Za 2e doplate mesecno mozes da uzme 4k paket 3/6 meseci. Da li svetli daljinac-ne znam,box je kod cerke u drugom gradu. Ja koristim xplore na Eon sdmc boxu.

Vrh Dno